Forum o artykule: Mała gastronomia, dobry zysk 215
Też uważam ze mała gastronomia to dobre rozwiazanie, nawet stoisko ze zdrowymi napojami, dobrze prowadzone moze przynieść wymierne korzyści finansowe, grunt to przełamac sie do tego pomysłu.
Ja równiez sobie chwalę działalność mojej małej gastronomii. Dmobrze mi się współpracuję z marką Holly Powder i nieźle na tym wychodzę. Często pojawiają się na targach gastronomicznych, warto wypróbować co oferują. :)
Ja współpracuję z LemonSolutions. Firma bardzo mi pomogła w rozreklamowaniu mojego punktu gastronomicznego. Bardzo szybko zwiększył się zysk.
a ile razy jeszcze wciśniesz ludziom tą nachalną reklamę jakiejś badziewnej firmy reklamowej? Jak taka firma może pomóc skutecznie klientowi, jak sama reklamuje się poprzez SPAMowianie - ŻENADA!!!!!!!!!!!!!
Ja pierniczę, co na tym forum się dzieje? Widzę, że kupa cwaniaków znalazła sobie miejsce na prymitywną reklamę. Żygać się chce, podobnie jak na niektóre systemy franczyzowe w Polsce.
Niestety forum na franchising.pl stało się miejscem dziwnej krypto reklamy...
Kiedyś w oczy rzucały się wpisy osób zadowolonych z takiej czy innej pseudo franczyzy - ok, można było to zroumieć, przynajmniej zgadzała się tematyka. Teraz to już niewiadomo, czego dotyczy to forum - nieruchomości, urządzeń gastronomicznych, inwestycji w fundusze?
od pewnego czasu staram się to piętnować i krytykować, ale widać adminom forum to wisi i powiewa ... forum w zasadzie umarło! Jestem na nim coś koło 10 lat, dawniej prowadziło się tutaj ożywione rozmowy, wymieniało doświadczeniami itp. Teraz jedyne co się w tematach pojawia to albo nachalne wciskanie "kury znoszącej rzekomo złote jaja" tylko nikt tej kury nie chce, albo właśnie reklamowanie swoich usług w ramach opisów osoby "trzeciej" zadowolonej niby z usługi
Skrytykuj jednak jakąkolwiek firmę, która ma tutaj płatny wpis do katalogu firm to od razu Twój wpis albo zmoderują, albo wykasują.
Odnosząc się do tematyki franczyzy to w zasadzie 99% tzw. systemów, jakie są tu dostępne to obecnie taka lipa, że człowiek, który ma odrobinę pojęcia o biznesie nie wie śmiać się, czy płakać
Mała gastronomia, dobry zysk
Mariusz Kimborowicz pracuje w korporacji. Rok temu jego żona szukała pracy. – Wcześniej długo była księgową. Miała dość biurowej pracy, która polega na ciągłym wykonywaniu tych samych czynności – opowiada Mariusz Kimborowicz. – Szukaliśmy pomysłów na biznes. W Łodzi zobaczyliśmy wózki z logo New York Hot Dog. W Białymstoku, gdzie mieszkamy, nie było takich punktów. Małżonkowie zadzwonili do firmy i umówili się na spotkanie. Z pomocą franczyzodawcy znaleźli lokalizację – w galerii Atrium Biała. – Branża gastronomiczna to była dla nas zupełna nowość. Spotkania z Damianem Gosławskim, który zajmuje się w firmie franczyzą, bardzo nam pomogły. Tłumaczył na czym polega taka działalność, wyjaśniał, jakie są progi opłacalności, jakie obroty trzeba osiągnąć. Żona jeździła na szkolenia do innych punktów – relacjonuje franczyzobiorca. -–To wszystko nas ośmieliło. Nowojorskie hot dogi w Białymstoku wystartowały we wrześniu ubiegłego roku. Podobno nie potrzebowały nawet promocji – od razu zdobyły klientów. Interes idzie na tyle dobrze, że franczyzobiorcy własnie postanowili otworzyć drugi punkt, w innej białostockiej galerii. Format do wyboruPozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.