Forum o artykule: Śląski interes Bricomarché 51
A co ma do tego Twój stan cywilny?
Podobno bardziej preferowane są małżeństwa. Nie wiem czy to prawda, a interesuje mnie temat, dlatego pytam :)
Wydaje mi się, że wystarczy mieć odpowiednią kwotę i zabezpieczenie, któego wymagają, Żona nie jest wymagana :)
to chyba byłaby w pewnym rodzaju dyskryminacja...rozumiem, że firma może i chce wspierać rodziny, ale z tego powodu prowadzi fundację i stawia place zabaw, ale chyba takie wymogi jak bycie w formalnym związku są jak za króla Ćwieczka, wątpie żeby to miało jakieś znaczenie :)
Preferacja, a wymóg to jednak subtelna różnica, prawda? Pomijając już tą kwestię to interesuje mnie sprawa wkładu w taki biznes. Jest jakaś różnica w kapitale początkowym dla inter i bricomarche?
Preferowani są ludzie zdecydowani, którzy mają pieniądze a nie małżeństwa. Wiadomo, że wygodniej by było kierować biznesem z kimś jednak jeśli chcesz to robić samemu to na pewno nie będzie żadnego problemu.
No tak zawsze wkład jest najważniejszy. W przypadku marketów budowlanych i spożywczych ten wkład początkowy jest taki sam ?
dlatego napisałem - wątpię żeby to miało znaczenie, nie powinno się wierzyć plotkom - może to być jedynie element, na który zwraca się uwagę w rekrutacji. Warto, myśląc o takim biznesie,sprawdzać dokładnie ofertę w docelowym miejscu, platformie internetowej lub u profesjonalnego doradcy danej marki
>>Wiktor66
z tego co wiem to ten wkład to jest po prostu 20% inwestycji i np w przypadku sklepów intermarche to wychodzi coś koło 400 tys.
>>adamlas
Ja wolę się dowiadywać na własną rękę a nie u doradcy oficjalnego - wiadomo, że ktoś taki ma na celu zwerbowanie nas. Warto dowiedzieć się wszędzie i zweryfikować wszystkie informacje.
Śląski interes Bricomarché
Nowy supermarket budowlany Bricomarché w górnośląskich Świętochłowicach powstał w lokalu, w którym do niedawna działał sklep sieci Nomi. Od listopada nad drzwiami wisi szyld należący do Grupy Muszkieterów. Nowi właściciele, Iga i Marek Gawlińscy, zatrudnili w nim część pracowników dotychczasowego najemcy. - Cieszymy się, bo dzięki temu nie stracą oni pracy – mówią franczyzobiorcy.Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.