Forum o artykule: Paznokcie w natarciu 40
paznokcie to zasze będzie przyszłościowa branża, kobiety zawsze chcą mieć piekne i zadbane paznokcie.
Wystarczy, że kupisz sobie lampę, zestaw niezbędnych przyborów i śmiało możesz zacząć robic paznocie. Tylko do końca nie wiem, czy to trzeba zarejstrować jako działaność gospodarczą czy nie? Przecież jej wiele dziewczyn, które robią paznokcie, pobierają za to pieniądze a działają na czarno
Ja jednak wolę pójść z tym do kosmetyczki.
panzokcie hybrydowe to fajny wynalazek, można zrobić go sobie samemu i bardzo ładnie wygląda nawet na krótkich paznokciach.
Myślę, że opłaca się pójść w coś takiego. Znajoma robi paznokcie z dojazdem do klientki to mówi że chętnych nie brakuje
Czy przedsięwzięcie jest dla każdego, kto nie ma wiedzy na ten temat? Szczerze, to mało wiem na temat pielęgnacji paznokci.
Jaki rodzaj manicure jest najsolidniejszy i najlepszy na codzień?
Paznokcie w natarciu
Należąca do spółki Cosmo Group marka NeoNail istnieje na rynku już od ponad 10 lat. Specjalizuje się w lakierach i produktach do stylizacji paznokci oraz artykułach do stylizacji rzęs – skierowanych zarówno do profesjonalistów, jak i do klientek indywidualnych. Dlatego oprócz sprzedaży hurtowej rozbudowuje też sieć punktów detalicznych pod swoim logo. W tej chwili liczy ona już prawie 40 jednostek własnych oraz 14 franczyzowych. – Zainteresowanie naszym konceptem jest bardzo duże. W styczniu prowadziłem rozmowy z 60 potencjalnymi franczyzobiorcami – mówi Andrzej Lorek, odpowiedzialny za rozwój sieci franczyzowej NeoNail. – W tej chwili w trakcie realizacji jest sześć umów, wkrótce nastąpią otwarcia.Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.