Forum o artykule: Pan od kosmetyków 40
rzadko spotyka się pana który znałby się na kosmetykach, to zdecydowanie branża dla kobiet mogłoby się wydawać.
I dobrze. A czego ma sie wstydzić? Żadna praca nie hańbi.
Często spotykałam się ze stwierdzeniem, że mężczyźni są lepszymi sprzedawcami. I nie mówię, że tak nie jest, ale jako Klientka chcąca kupić kosmetyki zdziwiłabym się na widok pana sprzedawcy. I oczywiście nie ma sie czego wstydzić - praca to praca. Po prostu mężczyzna nie maluje paznokci, nie stosuje make up'u itd. Dokonując zakupu wolę poradzić się osoby, która z takich rzeczy korzysta.
Pan od kosmetyków
Osiem miesięcy temu Michał Wiszniewski otworzył stoisko z kosmetykami Golden Rose w olsztyńskiej Galerii Warmińskiej. Wcześniej pracował w różnych miastach Polski, na etatach w usługach, w handlu. Postanowił jednak przejść na swoje. Akurat w Olsztynie powstawało nowe centrum handlowe. – Wybrałem branżę kosmetyczną, bo w niej raczej nie grozi zastój. Kobiety zawsze będą kupować kosmetyki – uważa franczyzobiorca. – W innych miastach obserwowałem sklepy i stoiska Golden Rose, widziałem, że odwiedza je wiele klientek. Firma ma też bardzo korzystną ofertę franczyzową. Mężczyzna tę da radęPozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.