Forum o artykule: Jedzenie na zamówienie 215
Zamawianie jedzenia do domu to duża wygoda i jeśli jest taka możliwość, to ja też ją wybieram. Wolę zamówić w domu niż krążyć po mieście i szukać miejsca parkingowego.
Czasem zdarza mi się z tego skorzystać.
ja korzystam z pyszne.pl. czasem zamawiam, jak nie chce mi się gotować ani wychodzić z domu
Również uważam, że to dobra opcja - my nawet w pracy zamawiamy tak obiady kilka razy w tygodniu :) Przy okazji wydaje mi się, że dużo młodych ludzi woli teraz zamawiać przez Internet niż dzwonić i rozmawiać z kimś po drugiej stronie telefonu.
Trzeba pamiętać, żeby nasza restauracja była dostepna na takich serwisach jak pizzaportal czy pyszne.pl.
Rzadko zamawiam jedzenie do domu. Zdecydowanie wolę robić coś sama. Nawet fast foody można w domu zrobić pyszne. Szczególnie teraz będzie do tego okazja, bo firma Aviko ma promocję. Kupując ich produkty, czyli np. frytki mrożone, możemy używać aplikacji Aviko Benefits i rejestrować w niej te zakupy. Za to wszystko zbiera się punkty, a za punkty jest dużo super nagród.
Jedzenie na zamówienie
Polacy chętnie zamawiają jedzenie z dostawą do domu, bo jest to wygodne i pozwala oszczędzić czas. Poza tym lista restauracji, które umożliwiają zamawianie swoich ulubionych dań z dostawą do domu staje się coraz dłuższa. Dowóz mają w swojej ofercie zarówno wielkie sieci restauracji m.in. Sphinx, McDonald's, DaGrasso, jak i pojedyncze restauracje, które oferują dostawę w najbliższym sąsiedztwie. Przyzwyczailiśmy się już do zamawiania jedzenia przez telefon, ale coraz częściej wykorzystujemy w tym celu strony internetowe gromadzące ofertę wielu restauracji, czy aplikacje mobilne pozwalające na złożenie zamówienia za pośrednictwem smartfonów lub tabletów. Jak wynika z badań przeprowadzonych przez instytut Homo Homini na zlecenie Foodpanda.pl jedzenie do pracy albo do domu zamawia 68 proc. Polaków.Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.