Forum o artykule: Przestań myśleć, zrób to! 106
Weźmy pod uwagę fakt, że nie każdy zna się na bankowości więc jeśli o czymś nie mamy pojęcia, to lepiej się za to nie zabierać.
W tym zakresie jest duża konkurencja i ciężko się przebić czy utrzymać klientów.
Fajny pomysł z tąplacówką Nest Banku. Takie pytanie - czy jest gdzieś podany szacunkowy koszt otwarcia takiej placówki?
Szanowny Panie, jak każda franczyza na rynku Nest Bank wymaga przygotowania Placówki zgodnie z wizualizacją Banku. Lokal przy głównym ciągu pieszych w sąsiedztwie innych Banków. Powierzchnia lokalu powinna mieć około 35 m2 z wydzieloną salą obsługi o powierzchni 30 m2 Dodatkowo, lokal powinien znajdować się na parterze z wejściem bezpośrednio od ulicy z widoczną witryną. Koszt inwestycji w przygotowanie placówki to kwota około 1300 zł/m2. Więcej informacji nestbank.pl/franczyza/wymogi-lokalu.html Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl
Przestań myśleć, zrób to!
Adam Dudarski od początku swojej kariery zawodowej związany jest z branżą finansową. Przez kilkanaście lat pracował w jednym z banków na różnych stanowiskach – od specjalisty ds. sprzedaży po regionalnego dyrektora ds. sprzedaży ratalnej. Jako pracownik etatowy miał też okazję obserwować powstawanie systemu partnerskiego w tym banku. Już wtedy pojawiła się myśl o własnej placówce bankowej. – Myśl o własnej placówce bankowej towarzyszyła mi przez kilkanaście lat pracy na etacie. Kilkukrotnie od podjęcia ostatecznej decyzji odwodzili mnie przełożeni, więc odpuszczałem – wspomina. – W końcu postanowiłem na poważnie rozważyć własny biznes bankowy. Powiedziałem sobie – przestań o tym myśleć, zrób to!Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.