Forum: Smaczny jogurt! Czy sie na nim zarobi? - gastronomia 215
Zastanwia mnie to że w jednej z poprzednich wypowiedzi ktoś dopiero teraz przypomniał sobie ze jakieś pół roku temu jadł coś przeterminowane - bo lokale sezonowe sieci Yogen Fruz otwierają się dopiero około 1 maja?
Wiem bo jadłem, mam jeszcze taką uwagę czy ktoś może tego turka uciszyć !!!
Skoro na całym świecie jogurtownie wychodzą na swoje i sieci się rozwijaja to znaczy, że da się na tym zarobić - czy sezonowo - pewnie też, ale lepij pomyśleć jak maszyny mogą zarabiać poza sezonem. Tak naprawdę to do otwarcia takiego punktu sa potrzebne bardzo małe nakłady a im ich(punktów) więcej tym taniej. Z recepturami na świecie tez nie ma problemu - dobry wystrój, dobry punkt i kasa leci. Trzeba tylko przestać myśleć "po polaczkowsku" - nie oszczedzać do oporu (wszystko musi być fajne a nie tanie)!!! Moim zdaniem miksowanie z lodami to też nie jest zły pomysł - sa ludzie którzy preferuja lody a im twoja oferta szersza to w sumie lepiej - ale bez przesady.
Jeśli bym miał teraz zaczynać cos spożywczego sezonowo - to z pewnościa wybiorę jogurtownię.
TO ODKOPALES MAMUTA!!!
Gratulacje!!
Odpisales na temat z 2004r!
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.