15.04.2009

Piekarnia we franczyzie

Piekarnia Galicyjska rozpoczyna działalność w systemie franczyzowym.

Firma zamierza w ten sposób realizować plany zwiększania liczby swoich placówek. Aktualnie przedsiębiorstwo posiada pięć sklepów własnych oraz trzy piekarnie zlokalizowane w Stalowej Woli, Ropczycach i Jeżowym. Piekarnia Galicyjska oferuje pomoc merytoryczną związaną z uruchomieniem i prowadzeniem sklepu. Franczyzobiorcy mogą liczyć na przeszkolenie personelu. Partner ponosi koszty uruchomienia punktu detalicznego, które wynoszą od 20 do 40 tys. zł. Oczekiwane lokalizacje to centra miast oraz okolice dużych osiedli. Piekarnia Galicyjska oferuje również wstawienie do sklepów stoiska ze swoimi produktami.

Poza Piekarnią Galicyjską, na zasadach franczyzy rozwijają się również Piekarnia Halagarda i Fornetti.

Inne firmy z branży, które współpracują na zasadach franczyzy to Fornetti i Piekarnia Halagarda.

(dw)

Udostępnij artykuł

Komentarze na forum

0