Forum: Jaka zabudowa do punktu kasowego? 1475
Lepiej w supermarkecie czy gdzies na miescie?
Jak w markecie, to lepiej zabudowe z drewna czy szklo + jakis metal?
Jakie ceny?
Dziekuje wszystkim, ktorzy zechca sie wypoiedziec:)))
www.paf.info.pl
Może coś się Tobie spodoba.
Pozdrawiam
styl Twojej wypowiedzi skłania do refleksji nad poprawną polszczyzną. Jak widać nie każdemu jest dane posiadanie choćby trochę "rozumu".
Napisz co zrobił Ci PAF, że w takim stylu odnosisz się do osób, które mają jak najlepsze skojarzenia z POLSKĄ AGENCJĄ FINANSOWĄ.
Pozdrawiam
być może twoja wypowiedzć została wycięta dlatego, że Twój styl wypowiedzi nie powinien znaleźć się na żadnym forum. Jeżli chcesz uprawiać obrzucanie się błotem to nie licz na pobłażliwość administratora.
Jeżli chodzi o zabudowy to ja polecam już w/w stronę PAFu. ale z doświadczenia wiem, że najlepiej sprawdzają się lokale, a nie punkty sensu stricto. Lokale dwu i tzy - stanowiskowe, takie jak są pokazane na stronie właśnie PAFU (na głównej stronie). Wyglądaję bardzo estertycznie, są funkcjonalne i co najważniejsze można je szybko zdemontować i postawić w innym miejscu.
Pozdrawiam
a w markecie wynajmujesz placisz za czynsz za 4 m i cala reszta Cie nie interesuje.
Ktos moze wie ile to kosztuje?
Mi sie wydaje ze sprawa kluczowa jest zaufanie klientow. Czy maja je oni do PAF?
tego nie wiem.
Moze jakas reklama w TV
Niestety nie zrobię tego.
Oto kilka uwag do Ciebie.
1. Nie znasz gramatyki języka polskiego, na podstawowym poziomie co już zalicza Cię do osób o zawężonej wiedzy.
2. Używasz określeń ogólnie przyjętych za wulgaryzmy - co świadczy o twoim podejściu do życia, a w efekcie określa Twoje jestestwo.
3. Nie mów więcej o etyce markietingowej, ponieważ jak udowodniłeś to wcześniej nie znasz pojęcia takiego słowo jak etyka.
4. PAF już ma wewnetrzne forum na, którym się wypowiadamy.
5. Nie odpowiedziałeś co zrobił Ci PAF, że tak Cię drażni. Bo coś czuje, że jesteś tym jednym niezadowolonym z życia, któremu nic się nie udaje i próbuje szukać wszędzie winnych.
Tak na marginesie to, Życzę Ci zdrowych i spokojnych, pełnych przemyśleń Świąt.
Pozdrawiam
Dalej robisz błędy i jak widać pseudo "studia" w tym ci nie pomogły.
Kończę te wywody z Tobą ponieważ nie mam zamiaru kopać się z OSŁEM.
A wracając do meritum, podałem stronę PAFu dlatego, że są na niej zabudowy i każdy kto pragnie otworzyć własny biznes i nie wie jaką zabudowę zrobić może sobie tam podejrzeć. Są tam zabudowy jedno, dwu i wielostanowiskowe. Oczywiście nie jest to jednoznaczne z zaproszeniem do wspołpracy, ale tak się składa, że PAF jako jedyna firma tego typu udostępnia takie zdjęcia. Można obejrzeć stylistykę innych punktów np. Dominetbanku, jak toś tu już przytoczył, chyba Jarek_R. Zapomnia tylko o fakcie, iż chodziło o zabudowę (takiej pomocy szukał założyciel tego tematu), a jak mi wiadomo w Dominetbanku nie ma zabudów, są natomiast stanowiska do obsługi klienta.
Kolejną rzeczą na którą się nie zgadzam jest niekonstruktywna krytyka i nie ma znaczenia czy to PAF czy inna firma.
Mogę polemizować z każdym na temat PAFu (ten temat mnie dotyczy) ale trudno się rozmawia z kimś kto mówi, że PAF jest bebebebe i źle się kojarzy BO TAK.
I jak się domyślam osoby, które tak się zachowują mają się za super wykształconych, biznesmenów i wogóle super i hiper nadludzi wszystkowiedzących.
Więc Jarku_R kto tu bardziej przypomina babcie od rydzyka.
Jeżli chcecie (moi dwaj przedmówcy) porozmawiać o faktach to proszę bardzo, a jeżli jesteście na NIE BO NIE to lepiej NIEBO zostawcie lotnikom.
Pozdrwaiam
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.