Forum: Czy ktoś słyszał o Polskiej Sieci Opłat Express 1475

anna26 12.01.2006 *.88-104-110-115.dynamic.dsl.as9105.com

5
Prosze o opinie o w/w sieci, zasady wspolpracy brzmia bardzo rozsadnie, lecz czy sa jakies minusy?????

Jacek007 12.01.2006 *.gprs12.orange.pl

86
ANIU,
ten temat został już poruszony w innych tematach min. o Mieszku i Polskiej Agencji Finansowej.
Poczytaj.

anna26 12.01.2006 *.88-104-110-115.dynamic.dsl.as9105.com

5
Jest tylko mala roznica, oni nie maja systemu centralnego, dlatego jest to dosc interesujace, dziala to na zasadzie subkonta do ktorego tylko ja mam dostep.

jasiek 13.01.2006 *.NAT-13.vlan.euronet.net.pl

Na zasadzie subkonta - tylko mam jeszczed pytanko - czy jest to konto zarejestrowane na ciebie, czy zarejestrowane na ta firme, a ty masz tylko do niego dostep? Jesli to drugie to mam pytanko - a co jesli firma bedzie w stanie upadlosci i zablokuja jej konta?

Jarek_R 13.01.2006 *.gk3.eranet.pl

53
Szanowni Państwo ! Z racji tematu zostałem jakby wywołany do odpowiedzi i udzielenia na forum kilku wyjaśnień.

1) każdy z naszych partnerów sam dysponuje swoim kontem i jest w banku zgłoszony jako nasz partner który ma wyłączny dostęp do konta W wypadku upadłości pieniądze partnera są bezpieczne bo niezależne Ponadto nie grozi nam upadłośc z kilku powodów Najważniejszy że nie jesteśm żadną spółką z o.o. ani sc czy jakąkolwiek inną Firma prowadzona jest przez osobę fizyczną a w tym wypadku odpowiadam za ewentualne straty firmy własnym majątkiem który nieskromnie się może chwalac jest znacznie większy niż obroty robione przez kasy. Ponadto w swiecie finansów działamy już 6 rok współpracując z największymi bankami i otrzymując od nich wysokie noty za jakoś pracy.
Jako że nie jesteśmy systemem centralnym i niemamy dostepu do konta partnera niemamy możliwości defraudacji pieniędzy partnera.

Jesli będą jeszcze jakieś wątpliwości prosze o pytania. Rzecz jak dla mnie istotna wszelkie odniesienia czy porównania do Mieszka, PAFu czy innego systemu centralnego nie mają racji bytu gdyż działamy na zupełnie innych warunkach

przedsiebiorczy 14.01.2006 *.atl176.neoplus.adsl.tpnet.pl

81
Macie jakas strone internetowa?
Pozdrawiam

anna26 14.01.2006 *.88-104-110-115.dynamic.dsl.as9105.com

5
http://www.rachunki.biz/
Czesc tej strony jest jeszcze w budowie, ale zawsze mozna cos tam znalezc. Pozdrowienia

piotrek_111 14.01.2006 *.blf100.neoplus.adsl.tpnet.pl

285
Jarek_R
Odpowiadasz czasem na e-mail który podajesz na tym forum ???

Jarek_R 14.01.2006 *.gw3.eranet.pl

53
hmm kiedys z e-mailami z forum nie było kłopotu ostatnio obserwuje jednak dziwne zjawisko że widze iż mam wiadomosc nie mam jednak od kogo ani co w niej jest Dotyczy to e-maili z forum oczywiscie Jesli zatem ktos do mnie pisał a nie dostał odpowiedzi serdecznie przepraszam Podaje e-maila bezposrednio do mnie rozplochowski@rachunki.biz lub ogolny dla wszytskich nowych partner@rachunki.biz

Od wtorku podpinam kilka kas w kujawsko-pomorskim i tam bede jesli ktos z okolicy ma ochote na spotkanie i rozmowe prosze o kontakt Jesli bedzie czas chetnie porozmawiam z zainteresowanymi

anna26 05.02.2006 *.213-78-196-167.ppp.onetel.net.uk

5
Slyszalam ze 3000tys zl, ktore firma bierze za program i pieczec, to troszke duzo w stosunku do tego co sie dostaje. Informacja sprawdzona!!!!

efendi 06.02.2006 *.aaoh2.neoplus.adsl.tpnet.pl

18
Noooo! Zaczyna to brzydko pachnieć!?! A co dokładnie za te 3000 zł dostajesz???

Jacek007 06.02.2006 *.gprs11.orange.pl

86
Myślałem, że tylko nazwę Polska Sieć Opłat skopiował właściciel ale nie skoro hasło też można Tu się opłaca.
Taki to miał być patnerski biznes (forum o mieszku - wypowiedzi pana z Gorlic), a tu na dzień dobry 3000 zł i cztech Dyrektorów Regionalnych do utrzymania z biorców.

Trzeba być szalńcem, żeby wchodzić w ten biznes.
Strona www mówi sama za siebie.

Pozdrawiam

Jarek_R 06.02.2006 *.gk3.eranet.pl

53
Jacek_007 ani nazwa sieci nie jest od nikogo skopiowana - nikt takiej nieużywa więc poraz kolejny nie wprowadzaj w błąd uzytkowników. Co do hasła wiesz jeszcze mniej bowiem autorem tego hasła które funkcjonuje u mnie a wcześniej w mieszku jestem ja I ja posiadam pełne prawo do tego hasła a nie mieszko na co mam stosowne dokumenty i korespondencję z prezesem Mieszka. Nie znasz tematu to nie bądź sędzią !!!! a tak na marginesie moje hasło zostało wyróźnione przez magazyn press jako najlepsze w miesiącu styczniu 2005 na co też znajduje się w tym wydawnictwie stosowny artykuł Zanim zaczniesz kłamać i oczerniać sprawdź fakty. Co do osoby piszącej pod nickiem anna26 vel R.T sprawa została wyjaśniona e-mailowo. To tyle co mam do powiedzenia w tym temacie. Zreszta cokolwiek by nie powiedziec na tym forum ludzie od PR w Pafie zaszczekają każdą inną firmę zajmującą się kasami więc dalsza polemika z Tobą nie ma sensu.

anna26 06.02.2006 *.213-78-196-167.ppp.onetel.net.uk

5
SERDECZNIE PRZEPRASZAM WLASCICIELA ZNAKU POLSKIE SIECI OPLAT EXPRESS ZA ROZPOCZECIE GLUPIEJ POLEMIKI NA FORUM PORTALU. CELEM MOIM NIE BYLO OCZERNIANIE FIRMY, Z KTOREJ USLUG JESTEM ZADOWOLONY, LECZ WYWOLANIE DYSKUSJI. POMYSL SIE NIE SPARWDZIL!!!

Magik 07.02.2006 *.user-12lc1p8.cable.mindspring.com

374
Witam,
Jakos ostatnio nic mnie tak nie poruszylo, jak to co przeczytalem w tych postach .
Na przyklad czytam ze: "Co do osoby piszącej pod nickiem anna26 vel R.T sprawa została wyjaśniona e-mailowo. To tyle co mam do powiedzenia w tym temacie". A dla mnie to bardzo ciekawe jest to, co nastepuje po tym poscie, a mianowicie osoba ukrywajaca sie pod pseudonimem "anna26" pisze tak: "SERDECZNIE PRZEPRASZAM WLASCICIELA ZNAKU POLSKIE SIECI OPLAT EXPRESS ZA ROZPOCZECIE GLUPIEJ POLEMIKI NA FORUM PORTALU. CELEM MOIM NIE BYLO OCZERNIANIE FIRMY, Z KTOREJ USLUG JESTEM ZADOWOLONY, LECZ WYWOLANIE DYSKUSJI. POMYSL SIE NIE SPARWDZIL!!!
Co to jest, moze by mi ktos wytlumaczyl, ze gosc z nickiem "Jarek_R" ma takie wiadomosci, iz wie, ze osoba pod nickiem "anna26" jest osoba "RT". Prawda, ze ciekawe?

Oczywiscie uprzedze moderatora tego forum, iz wydrukowalem wszystkie strony tego tematu i mam swiadkow, innych uczestnikow tego forum, iz jaka kolwiek ingerencja z jego strony nie bedzie dobrze swiadczyc o redakcji tego forum.

Co do Pana Jarka_R, ja osobiscie mam bardzo dobre zdanie o znanej mi firmie prowadzacej punkty kasowe z Wroclawia.
Co do upadlosci innych firm, np Sp. z o.o. powinien sie Pan zapoznac z obowiazujacym prawem handlowym, a nastepnie chwalic swoim majatkiem. Odrobine skromnosci by sie przydalo, a moze i wiedzy tez.
Magik

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.