Forum: Czy ktoś słyszał o Polskiej Sieci Opłat Express 1475
ten temat został już poruszony w innych tematach min. o Mieszku i Polskiej Agencji Finansowej.
Poczytaj.
1) każdy z naszych partnerów sam dysponuje swoim kontem i jest w banku zgłoszony jako nasz partner który ma wyłączny dostęp do konta W wypadku upadłości pieniądze partnera są bezpieczne bo niezależne Ponadto nie grozi nam upadłośc z kilku powodów Najważniejszy że nie jesteśm żadną spółką z o.o. ani sc czy jakąkolwiek inną Firma prowadzona jest przez osobę fizyczną a w tym wypadku odpowiadam za ewentualne straty firmy własnym majątkiem który nieskromnie się może chwalac jest znacznie większy niż obroty robione przez kasy. Ponadto w swiecie finansów działamy już 6 rok współpracując z największymi bankami i otrzymując od nich wysokie noty za jakoś pracy.
Jako że nie jesteśmy systemem centralnym i niemamy dostepu do konta partnera niemamy możliwości defraudacji pieniędzy partnera.
Jesli będą jeszcze jakieś wątpliwości prosze o pytania. Rzecz jak dla mnie istotna wszelkie odniesienia czy porównania do Mieszka, PAFu czy innego systemu centralnego nie mają racji bytu gdyż działamy na zupełnie innych warunkach
Pozdrawiam
Czesc tej strony jest jeszcze w budowie, ale zawsze mozna cos tam znalezc. Pozdrowienia
Odpowiadasz czasem na e-mail który podajesz na tym forum ???
Od wtorku podpinam kilka kas w kujawsko-pomorskim i tam bede jesli ktos z okolicy ma ochote na spotkanie i rozmowe prosze o kontakt Jesli bedzie czas chetnie porozmawiam z zainteresowanymi
Taki to miał być patnerski biznes (forum o mieszku - wypowiedzi pana z Gorlic), a tu na dzień dobry 3000 zł i cztech Dyrektorów Regionalnych do utrzymania z biorców.
Trzeba być szalńcem, żeby wchodzić w ten biznes.
Strona www mówi sama za siebie.
Pozdrawiam
Jakos ostatnio nic mnie tak nie poruszylo, jak to co przeczytalem w tych postach .
Na przyklad czytam ze: "Co do osoby piszącej pod nickiem anna26 vel R.T sprawa została wyjaśniona e-mailowo. To tyle co mam do powiedzenia w tym temacie". A dla mnie to bardzo ciekawe jest to, co nastepuje po tym poscie, a mianowicie osoba ukrywajaca sie pod pseudonimem "anna26" pisze tak: "SERDECZNIE PRZEPRASZAM WLASCICIELA ZNAKU POLSKIE SIECI OPLAT EXPRESS ZA ROZPOCZECIE GLUPIEJ POLEMIKI NA FORUM PORTALU. CELEM MOIM NIE BYLO OCZERNIANIE FIRMY, Z KTOREJ USLUG JESTEM ZADOWOLONY, LECZ WYWOLANIE DYSKUSJI. POMYSL SIE NIE SPARWDZIL!!!
Co to jest, moze by mi ktos wytlumaczyl, ze gosc z nickiem "Jarek_R" ma takie wiadomosci, iz wie, ze osoba pod nickiem "anna26" jest osoba "RT". Prawda, ze ciekawe?
Oczywiscie uprzedze moderatora tego forum, iz wydrukowalem wszystkie strony tego tematu i mam swiadkow, innych uczestnikow tego forum, iz jaka kolwiek ingerencja z jego strony nie bedzie dobrze swiadczyc o redakcji tego forum.
Co do Pana Jarka_R, ja osobiscie mam bardzo dobre zdanie o znanej mi firmie prowadzacej punkty kasowe z Wroclawia.
Co do upadlosci innych firm, np Sp. z o.o. powinien sie Pan zapoznac z obowiazujacym prawem handlowym, a nastepnie chwalic swoim majatkiem. Odrobine skromnosci by sie przydalo, a moze i wiedzy tez.
Magik
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.