Forum: Polbank 1475
Czy ktos z Was ma doswiadczenie jako Partner z tym Bankiem?
PZDR
wlasnie napislem im meila
teraz czekam na odp.
Wysłałem kwestionariusz gdzieśc ze dwa miesiące temu i cisza spróbuje jeszcze raz.
Ciekaw jestem czy to oni proponują lokalizację czy sami mamy sobie znaleśc bo tu kolega pisze ze jedzie dopiero obejrzeć w Grójcu dziwne
Jesli chodzi o oddzialy to mozna wybrac sobie lokalizacje ale trzeba miec silne uzasadnienie wyboru... ja wybralem Grojec bo z Warszawy mam blisko i oddzial juz jest prawie skonczony (gotowy do otarcia) jesli sa jeszcze jakies pytania to smialo... musimy duzo rozmawiac by posiadac wiedze... jutro dodam jakie sa warunki finansowe oferowane z ich strony...
Czy myślicie,że warto jest interesować się Polbankiem, który jest praktycznie nie znany na rynku(na 10 osób,może jedna by wiedziała co to jest), a może to zaleta tego banku, coś innego nowego?Tyle ,że zwrot z inwestycji napewno bedzie dłuższy,bo długa promocja,opatrzenie się nowej instytucji na rynku.Ludzie w Polsce są raczej nieufni i wolą stare "wypróbowane"-choć drogie i nieprzyjazne Banki.Odnosząc się przy okazji do placówek Banku BPH, ich otwarcie jest znacznie tańsze,a i marka bardzo dobrze znana,a na forum przeczytać można ,że nie da się na tym zarobić.Dziwi mnie także dobór miejsc pod nowe placówki, np; Nasielsk-mieścina ok.20 tyś mieszkańców, gdzie oprócz PKO żaden inny bank nie widział tu potencjału, a tu prosze POLBANK. Co wy na to???
a cala gmina liczy 12 tys.
-spoldzielczy
-ing
-pko bp
wiec sprawa wyglada tak:
jesli nie macie GOTOWKI w wysokosci minimum 60tys PLN nie macie co wysylac aplkacji. Rozmawialem z jakas Pania dyr. i powiedziala mi ze maja setki chetnych temu na odpowiedz bedzie czekalo sie dluo, odpowiadaja wpierw tym osobom gdzie chca inwestowac czyli poludniowa polska chwilowo odpada
Dzienki
Nazywam się Małgorzata Alicja Dudek i jestem dziennikarzem Gazety Bankowej. Tematem franchisingu w bankowości interesuję się od dłuższego czasu. Tym razem zajrzałam na forum by odnaleźć tu opinie partnerów banków na temat jakości współpracy z bankami. Zachęcam Panstwa do dzielenia się tymi opiniami również ze mną poprzez mail (mdudek@gb.pl) lub telefon (022 652 59 12). Szczególnie dużo uwagi poświęcam ostatnio Dominet Bankowi. Chętnie poznam również Państwa opinie o ofercie innych banków, a właściwie jakości współpracy z bankami.
Życzę Państwu powodzenia w prowadzeniu bankowych biznesów.
Małgorzata Alicja Dudek
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.