Forum: Multika - chętnie się czegoś dowiemy 1475
Pozdrawiam
Miasteczko powiatowe około 30 tysięcy mieszkańców. Biuro obecnie po przeprowadzce pare miesięcy temu ma wielkość 100 metrów (3 stanowiska obsługi klienta) Sprzedajemy wszystkie produkty oferowane przez MULTIKĘ dodatkowo po zmianie biura dołożyliśmy jeszcze ubezpieczenia. Koszt najmu biura to 2000 zł brutto + media 500 zł (prąd, telefon, internet) 3 osoby pracujące (2 + ja) Jak na razie obroty są zadowalające. Jako Multika działam od wrześnie wczesniej od 2002 roku byłem pod szyldem Domu Finansowego QS. Konkurencja w mieście to: Banki ( BPH, PKO S.A, PKO BP, Kredyt Bank, BGŻ, BS dwa różne) SKOKI (Stefczyka, Kwiatkowskiego, Wesoła, Skarbiec) Pośrednicy ( Chrobry x 1, Fiolet x 1, Lukas x 1, wolny strzelec czyli wszystko co sie da i jak sie da x 2 )
Miasteczko powiatowe około 30 tysięcy mieszkańców. Biuro obecnie po przeprowadzce pare miesięcy temu ma wielkość 100 metrów (3 stanowiska obsługi klienta) Sprzedajemy wszystkie produkty oferowane przez MULTIKĘ dodatkowo po zmianie biura dołożyliśmy jeszcze ubezpieczenia. Koszt najmu biura to 2000 zł brutto + media 500 zł (prąd, telefon, internet) 3 osoby pracujące (2 + ja) Jak na razie obroty są zadowalające. Jako Multika działam od wrześnie wczesniej od 2002 roku byłem pod szyldem Domu Finansowego QS. Konkurencja w mieście to: Banki ( BPH, PKO S.A, PKO BP, Kredyt Bank, BGŻ, BS dwa różne) SKOKI (Stefczyka, Kwiatkowskiego, Wesoła, Skarbiec) Pośrednicy ( Chrobry x 1, Fiolet x 1, Lukas x 1, wolny strzelec czyli wszystko co sie da i jak sie da x 2 )
Widzę obiektywny,że dobrze orientujesz się w temacie więc zapytam czy znasz jeszcze inną firmę poza multiką, z którą dobrze przebiega współpraca i warunki finasowe są ok ?
pasikonik: banków jest kilka - ostatnio wylecial GETIN, ale szykowane są już dwa nowe banki Umowy juz sa popodpisywane za chwlike zaczna sie testy produktów Niestety nie moge raczej na razie oficjalnie podac nazw tych banków. Szkowana tez jest nowa ofera konsolidacji
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.