Forum: Który bank jako partner za max 50 tys.? 1475
Tak jak w temacie, ktora placowke bankowa polecacie z takim maksymalnym limitem (na wyposazenie przystosowanie itd itp). Chodzi mi o banki a nie parabanki, posrednikow kredytowych, choc w tych ostatnich moga byc Zagle, Fiolety, DObre Kredyty... a propo
Ktorzy z wymienionych posrednikow kredytowych (o ile tak sie nazywaja) maja najszersza oferte, nie tylko kredyty gotowkowe? Lokaty polisy fundusze?
Dzieki za odpowiedz
Jeszcze jedno pytanie odnosnie Eurobanku? Czy produkty sprzedawane w placowkach partnerskich sa obciazone dodatkowa prowizja dla partnera czy cena jest taka jak w normalnych oddzialach EUrobanku??
Dzieki za odpowiedz
Spółka z o.o. ma bardzo wiele zalet, ale nie wiem czy przy pośrednictwie finansowym jakim jest współpraca franczyzową z jakimkolwiek Bankiem ma sens.
Zawsze możesz zaoszczędzić na ZUS-ie i podatkach i chronić rodzinę.
Ja posiadam sp. z o.o. i jestem bardzo zadowolony bo mogę wykorzystywać ją na różne działania biznesowe :)
Pozdrawiam Magik
Jakie sa przeciwskazania i czy banki podpisuja umowy agencyjne partnerskie, franczyznowe z spolkami z o o ??
Czekam na rzeczowe argumenty "anty"?!
Pozdrawiam.
skoro jednak NIC nie mozesz powiedziec to mija sie to wszystko z celem. Kazdy gdzies znajdzie cos co mu sie niepodoba, tak na pewno jest z Eurobankiem. CHodzi mi raczej o obiektywna ocene czy wspolpraca jest znosna, dobra, beznadziejna czy cos innego
AD
zapraszam!
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.