Forum: Franchising a klasyfikacja działalności 1475

annan 07.12.2002 *.pz80.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

Rozwijam swoją działalność. Odbieram zainteresowanie moją działalnością ze strony potencjalnych biorców. I pierwszy krok - jak rozszerza się zakres działalności, by móc prawnie działać w roli dawcy? Jakie to PKD czy EKD? Proszę o pomoc.

Mycha 09.12.2002 *.proxy-eth0-bpnet.demo.pl

Wg. Urzędu Statystycznego zgodnie z zasadami PKD - sekcja K podklasa 74.84.B

annan 09.12.2002 *.po238.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

Dziękuje za pomoc. Siła internetu jest wielka! Urzędnicy np. z US odsyłają mnie do "diabła"

Mycha 10.12.2002 *.proxy-eth0-bpnet.demo.pl

Troche mnie to dziwi , bo klasyfikację tą otrzymałam bez większych problemów, pisemnie, po złożenniu pisemnego zapytania, od US w Katowicach ( oczywiscie odpłatnie).

annan 10.12.2002 *.rt16.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

ciekawi mnie, co dziwi, czy postawa US, czy...?

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.