Forum: kredyty mieszkaniowe w placówkach franczyzowych? 1475

gk1 18.09.2008 *.apn-77-114-234-100.gprs.plus.pl

3

Pytanie do praktyków:

Jakie są Wasze doświadczenia w kredytach mieszkaniowych jeśli mowa o placówce franczyzowej?

Jest kilka banków, które w placówkach franczyzowych udostępniają ten produkt. Który Waszym zdaniem robi to najlepiej i dlaczego? Interesuje mnie to czy dostaliście pakiet szkoleń, wdrożenie oraz czy system (proces) jest "przyjazny" w realizacji? Jaki polecacie...

radex 21.09.2008 *.87-205-194-3.adsl.inetia.pl

63

Raczej nikt nie ma porównania, gdyż nie prowadzi placówek franczyzowych kilku różnych banków jednocześnie.

Na pewno kredyty hipoteczne to nie gotówkowe i nie każdy sobie z nimi radzi bez problemu. Jest sporo dokumentacji, procedur, odstępstw itd.

Natomiast ja nie widzę problemu ze sprzedażą tego produktu - na pewno każdy bank zpewnia szkolenie oraz instrukcję operacyjną. Ważne, aby zapewniali hotline do osoby specjalizującej się w tym produkcie.

Prowadząc  placówkę franczyzową doradca jest od wszystkiego i pomoc choćby telefoniczna osoby bardziej doświadczona jest nieodzowna.

gk1 22.09.2008 *.apn-77-113-225-205.gprs.plus.pl

3

Pytając miałem na myśli różne opinie. Tzn jak ktoś ma np. multibank to napisze właśnie o tym jak to tam wygląda. A Ty (Radex) z którego banku masz franczyzę. Jak to wygląda u Ciebie?

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.