Forum: Bank - franczyza 1475
Będą zamykać. Ewentualnie obsadzać własnymi pracownikami-inaczej i tak muszą ich zwolnić. A pośrednik będzie sprzedawał nadal. W końcu po to ma ustawione nisko warunki dla klienta, aby wydłużać ladę banku. Duży pośrednik oczywiście, mały padnie.
Bank nie kieruje się prywatnym interesem franszyzobiorcy, tylko swoim.
Prywatny w takiej placówce to może być kubek do kawy (i to też na zapleczu, bo nie ma logo).
Jeśli dla niego placówka nie będzie dochodowa, to ją zamknie.
Będą zamykać.
Ciekaw jestem jakie to produkty.Bo chyba nie kredyty.
przetrwają "franczyzy" i pośrednicy:)
najlepiej mieć te oba rodzaje działalności:)
odezwij się na pryw
efk17@wp.pl
od lat pracuje w bankowości i zamierzam otwożyć coś własnego, moje ptyanie jest takie: jeśli ja nie mając własnego lokalu, wynajmę go i zatrudnię 1-2 pracowników i sama jeszcze moge obsługiwać klientów, to po opłaceniu wszystkich dodatkowych kosztów(prąd, najem, Zusy, ochrona i ubezpieczenie interesu, itp... ) wyjdę na plus???
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.