Forum: mbank - czy dzisiaj da tego typu działalności da się zarobić 1475
co myślicie o współpracy z mbankiem. Czy macie już jakieś informacjeo zasadach, może:) Co myślicie o perspektywach rozwoju placówek naziemnych? Bankiem internetowym jest chyba najlepszym. W opinii czytelników POLITYKI mBank ma najlepszy kredyt hipoyeczny na rynku. No to jak?
Za co dokładnie bank płaci?
praktycznie za to samo co w innych bankach, oprócz prowizji za utrzymanie rachunku ponieważ w mbanku konto jest bezpłatne. Cała reszta jest wynagradzana prowizyjnie. Prowizja należy się za kredyty (kredyt hipoteczny jest jednym z najlepszych na rynku), karty kredytowe (jest ich troche w mbanku) założenie konta. Mam jednak watpliwości co do powodzenie biznesu skoro wszystko to można dostać na stronie mbanku, ale może się nie znam. Może jest ktoś co zna z autopsji ten biznes.
Pozdrawiam
Proszę o poradę bądź wskazówki od osób mających w tym doświadczenie. Mam okazję przejąć placówkę (czytaj mKiosk) mBanku w 70-tysięcznym mieście. Obecny właściciel zmienia miejsce zamieszkania, stąd sprzedaje w pełni wyposażoną placówkę działającą od lipca 2008 roku. Wiem, że obecnie sytuacja w bankowości, chodzi oczywiście o przyznawalność kredytów (rekomendacja T) nie jest za wesoła i dlatego trochę się waham. Pytanie, czy dzisiaj da się zarobić na ZUS, czynsz, przynajmniej. Mam zamiar pracować sam, bez zatrudniania pracownika.
Dziękuję i pozdrawiam.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.