Forum: Franczyza sklepów z odzieżą dla pań puszystych. 1475

Sybilla 01.04.2009 *.apn-77-112-56-161.gprs.plus.pl

1

Czy tworzenie sieci sklepów franczyzowych, które w ofercie miałyby dobrą, a jednak niedrogą odzież dla pań w większych rozmiarach byłoby dobrym pomysłem?

Mam opracowany biznesplan, chciałabym jeszcze poznać Wasze opinie.

Pozdrawiam. 

ewelina112 24.08.2009 *.80-51-27-158.smsiarkowiec.pl

7
cześć. również jestem zainteresowana tematem. Myśle ze taki sklep ma sens (moja mama nosi rozmiar 50ke i jak widze jak cieżko jej cokolwiek ładnego kupic to jestem przekonana, że ten biznes to dobry pomysl)/ Sęk w tym że nie mam dużego kapitału i nie wiem jak zacząć. Najlepiej by było franczyze ale znalazłam narazie tylko jednego franczyzodawcę maximoda i tam podobno potrzeba zainwestować aż około 150tys., Czy ktoś znalazł może coś innego? a może lepiej samodzielnie otworzyć sklep? ale od kogo brać ubrania żeby były ładne a biznes się opłacał?
pozdrawiam,
Ewelina

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.