Forum: Salon Franchisingu 1475

mrowago22 21.09.2009 *.089-100-206006.ntlworld.ie

5

Witam wszystkich serdecznie

Jestem zainteresowany wziąciem udzialu w tegorocznym zjezdzie . Chcialbym od osob ktore juz na takim salonie byly otrzymac kilka informacji.Pierwsza rzecza jest to ze nie moge znalezc godzin w ktorym w ciagu tych 3 dni targi sie odbywaja(od ktorej do ktore). Druga rzecza jest, jesli chce wziasc udzial w tym zjezdzie to znaczy porozmawiac w interesujacymi mnie firmami czy musze kontatktowac sie z organizatorami czy wstep jest wolny dla kazdego chetnego? Ostatnia rzecz jaka mnie interesuje jest, czy jest straszny ruch podczas tego salonu czy sa szanse na porozmawianie z przedstawicielami firm czy jest ogolnie ciezko z powodu ilosci chetnych?

Bede bardzo wdzieczny za te kilka informacji

z powazaniem Tomasz

pozdrawiam

Ruth 22.09.2009 *.hga202.internetdsl.tpnet.pl

19

Witam serdecznie,

Salon Franczyzy odbywa się w dniach 15 - 17 października 2009 w stołecznym Pałacu Kultury i Nauki, wejście od strony ulicy Marszałkowskiej. Impreza jest czynna w godzinach 10 - 17 (czwartek-piątek), natomiast w sobotę w godzinach 10 - 15. Wstęp jest bezpłatny.

Na dzień dzisiejszy zgłosiło swój akces 35 firm. Bez problemu można porozmawiać z firmami na temat franczyzy, mimo obaw o pojawienie się tłumu, franczyzodawcy znajdą czas.

W piątek odbędzie się forum edukacyjne poświęcone franczyzie, oto niektóre z tematów:

Etapy przystępowania do sieci franczyzowej - rady Polskiej Organizacji Franczyzodawców  –  Monika Dąbrowska, prezes POF (McDonalds) i Arkadiusz Słodkowski, członek zarządu POF (magazyn Własny Biznes FRANCHISING)

3.       Dlaczego zarządzanie firmą jest prostsze dla franczyzobiorcy niż dla przedsiębiorcy, który nie jest w sieci -ITM Polska, właściciel marek Intermarche i Bricomarche

4.       Franczyzowa masterlicencja. Prezentacja nowych zagranicznych konceptów do sprzedania na Polskę – Anna Plawińska, ambasada Australii

CZĘŚC DLA KANDYDATÓW NA FRANCZYZODAWCÓW

5.       Trendy na rynku polskim, czyli które franczyzy radzą sobie najlepiej – Michał Wiśniewski, dyrektor działu franczyzy PROFIT system

6.       Jak sfranczyzowić swój biznes - Michał Wiśniewski, dyrektor działu franczyzy PROFIT system

7.       Jak przyciągnąć do sieci nowych franczyzobiorców – Marcin Kaleta, doradca we franczyzie PROFIT system

mrowago22 22.09.2009 *.089-100-206006.ntlworld.ie

5

Witam ponownie ;

Dziekuje za te informacje, wlasnie takich oczekiwalem .

Dziekuje i do zobaczenia na salonie .

Pozdrawiam Tomasz

Jarosław 24.09.2009 *.hfn214.internetdsl.tpnet.pl

17

Też się wybieram na te targi. Szukam czegoś innego, nie powielanego a zarazem czegoś oryginalnego i rozpoznawalnego. Mam kilka typów z listy wystawców, których chcę odwiedzić. Co z tego wyniknie zobaczymy po targach.

pozdrawiam

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.