Forum: Rozważam wejście we franczyzę Czas na herbatę 1475
Drogi użytkowniku Saint widzę, że masz doświadczenie z systemami. Umieściłem post wyżej o poszukiwaniu systemu do około 75tyś. Wypowiedziałeś się tutaj, że jest dużo innych systemów dochodowych dla partnerów możesz polecić kilka?
Pozdrawiam.
Witam,
zainteresowanych tematem przejęć sklepów oraz otwierania nowych,
proszę o kontakt
Pozdrawiam, K8
Radze się wszystkim zastanowić czy warto podejmować z siecią współprace!
Kiedyś zainteresowałem się tematem. Wchodze na ich stronkę a tam info, że lokal w moim mieście jest do przejęcia no to dzwonie od razu ale nie odbiera, dzwonie za ok.3godz i też nic! Ok pisze maila, już nie dzwonie. Za tydzień ponawiam maila. Wkońcu jakaś Pani mi odpisała, że już nie aktualne po dokładnie 2 miesiącach więc spoko traktują ludzi!!!! Zresztą info o dostępności lokalu widniało jeszcze dość długo po tym zdarzeniu.
jak ktos chce wywalic kase w błoto ,to prosze bardzo. Ma to jak w banku
jeśli ktoś nie ma pomyłu na biznes i niechce się pchać średnio opłacalną franczyze to zapraszam na kontakt prywatny udziele wiecej informacji
witaj, mam problem bo chcialabym otworzyc swoja dzialalnosc, gleboko sie zastanawiam nad franczyza. chcialabym nawiazac wspolpracez firma odziezowa w nowo otwieranym centrum handlowym w moim miescie. moze podpowiesz co jest lepsze? pozdrawiam
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.