Forum: Powszechny Dom Finansowy (PDF) strzał w dyche? 1475

Łukaszos 18.12.2009 *.erb144.neoplus.adsl.tpnet.pl

27

Witam poważnie zastanawiam się nad otworzeniem placówki PDF w miasteczku 18 tyś.

Oferta produktów wydaje się ciekawa. Co o tym sądzicie? macie jakieś doświadczenia z PDF?

Pozdrawiam 

Qark 20.12.2009 *.ip-89-174-10-96.ibd.gtsenergis.pl

55
mam skromne doświdczenie w finansach ale słyszałem tylko o PDF - Portable Document Format:)

Łukaszos 20.12.2009 *.ert92.neoplus.adsl.tpnet.pl

27
HeHe dobre;D a coś więcej ? 

Marcin Grzybowski 07.07.2011 *.dynamic-78-9-1-63.ssp.dialog.net.pl

5
Pracuję w Powszechnym Domu Finasowym, więc to co mogę doradzić w temacie pytania: w miejscowości gdzie mieszka 18 tyś.mieszkańców nie ma sensu otwierać placówki gdyż będzie ona generować niepotrzebnie dodatkowe koszty. Naszym Partnerom sugerujemy raczej aby prowadzili sprzedaż mobilną. Wynika to przede wszystkim z specyfiki produktów które są obecnie sprzedawane, tj. kredyty hipoteczne, samochodowe i dla firm. Placówki były potrzebne w małych miastach w okresie kiedy sprzedawały się kredyty gotówkowe.

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.