Forum: Czy na współpracy z Fornetti można zarobić 1475
?
Tez się nad tym zastanawiam. Czy Fornetti zgadza się na sprzedawanie innych wyrobów???
Do mało śmiesznego skrytożercy parówkowego ukiego27, to forum ma doradzac a nie szydzic, wysmiewac.Dywagowac powinny raczej osoby znające się na temacie.to forum to nie szambo
Szanowni Państwo,
aby rozwiać Państwa wątpliwości zapraszam do kontaktu:
tel.: (71) 355 33 44
e-mail: franczyza@fornetti.pl
Wszyscy zainteresowani szczegółami dotyczącymi współpracy z Fornetti otrzymają od nas informacje dotyczące warunków, kosztów inwestycji, zysków i kosztów wynikających z prowadzenia działalności.
Zapraszam do kontaktu i do zadawania pytań.
Małgorzata Idzikowska
Specjalista ds. Marketingu
Nie można generalizować, że zawsze winny jest biorca albo dawca licencji. Dawca (mówię o tych naprawdę solidnych) oddaje biorcy gotowy i sprawdzony koncept. Nigdy jednak nie jest tak, że wszystko i wszędzie się sprawdzi i będzie tak samo pozytywnie działało.
Z Fornetti na mój gust jest tak, że ogólnie pomysł jest ciekawy, ale nie zawsze wszędzie się przyjmuje. Znam kilka punktów, które wydawało się, że mają świetną lokalizację, ale już ich nie ma. Kto jest temu winien? Wątpie żeby dawca bo jakoś produktów jest w sieci taka sama, więc raczej biorca kiepsko zadbał o to by ten biznes mu działał jak należy. Ja osobiście jeśli mijam piekarenke Forentti zawsze zatrzymuje się, żeby kupić nieco słodkości - 10 czy 15 zł od czasu do czasu to nie majątek, a mała uczta dla podniebienia jest.
Polityka informacyjna firmy jednak leży i kwiczy. Swego czasu interesowałem się tematem, po wielu prośbach przysłano wreszcie do mnie e-maila z informacjami co i jak oraz z jakimś takim kalkulatorem rentowności. Jednak na nurtujące mnie pytania odpowiedzi już nie dostałem, podobnie jak nie doczekałem się kontaktu ze strony przedstawiciela regionalnego. Temat umarł śmiercią naturalną tym razem jednak ze strony Fornetti.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.