Forum: PrintTerminal - czekam na informacje o firmie 1475

hunter 11.03.2010 *.evdo-78-30-75-212.subscribers.sferia.net

2

Witam

jakie są wasze opinie na temat tego systemu, może ktoś z was już nimi współpracuje, jestem zainteresowany otwarciem takiego punktu w swoim mieście,

pietrobus 11.03.2010 *.chello084010081200.chello.pl

11

Tutaj raczej dużo się nie dowiesz. Musisz bezpośrednio sie skontaktować z osobą która już taki punkt prowadzi. Obowiązuje tajemnica handlowa i zawodowa, więc ciężko Ci będzie na tym forum uzyskać informacje bezpośrednią. Sam jestem zainteresowany tą franczyzą, lub franczyzą s-printer. Na razie prowadzę rozeznanie i korzystam z pomocy urzędu pracy. Nie odpowiem niestety nic więcej, bo nie wiem :) Czekam na maila zwrotnego.

pietrobus 14.03.2010 *.94.254.184.20

11
No jak widzisz "hunter" Ta strona Ci nie da odpowiedzi. Jest nic nie warta.

iks 15.03.2010 *.awb197.neoplus.adsl.tpnet.pl

172
Nic niewarte to są wypowiedzi podobne do Twoich "pietrobus". nie bierzesz pod uwagę, że akurat nikt z "branży" nie śledzi tego forum? Osobiście mam "zawartych" kilka sympatycznych znajomości poprzez to forum. Jeżeli ktoś chce się skontaktować to zawsze znajdzie sposób.

pietrobus 17.03.2010 *.109.243.54.163

11
Jak na razie nie zauważyłem, że by ktos coś konkretnego powiedzial na tym forum o franczyzie. Jedynie narzekania i nic więcej.

hunter 17.03.2010 *.evdo-78-30-76-20.subscribers.sferia.net

2
troszkę mineło od ostatniego posta, ogólnie w internecie ciężko jest znaleźć jakiekolwiek informacja niż te podawane przez ta firmę, może to dlatego że franczyobiorcy nie mają z nią problemów bo wtedy narzekali by na PT na takich forach jak to, jeśli pojawi się ktoś mający coś wspólnego z tą firmą z góry dzięki za wszelkie informacje

lulaby 15.06.2010 *.213-238-122-104.adsl.inetia.pl

1
Witam, moja znajoma założyła Print terminal i jest to jej główne źródło utrzymania. Przypadkiem trafiłam na tę stronę, ale mogę się wypowiedzieć troszkę w tym temacie. Ponoć osoby zarządzające są bardzo chętne do pomocy i przez pierwsze miesiące pomagały w bieżących sprawach. Teraz jej firma zatrudnia dwie osoby, bo sama nie daje rady projektować. Pewnie gdyby ludzie byli niezadowoleni to dałoby sie znaleźć coś na necioe o tym. pozdrawiam 

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.