Forum: Fish & Chips w Polsce. 1475
pewnie, że by się przyjęło, o ile będzie w odpowiednim miejscu i w odpowiednich cenach ;-).
Ale czy to powód do rozważań franczyzowych? Wątpię. Zapiekanki kupuje się w budzie z zapiekankami, tej, w której sprzedają dobre i tanie. Marke raczej tródno na tym zbudować, wchodzić we/robić franczyze bezmarkową - nie za bardzo widzę sens (ja nie widzę, ktoś inny nie dość, że może zobaczyć, to jeszcze może mieć rację).
pozdrawiam!
jest już sieć sprzedająca fish & chips ale czy oni działają we franczyzie?? tego nie wiem... mówie tutaj o Nord Fish - menu mają dość ciekawe :)
natomiast odnośnie twojego pomysłu to jeśli skupisz się jedynie na fish & chips to jest to jakaś odmiana wśród kebabowni :) i w tym można upatrywać szans na powodzenie przedsięwzięcia ale przede wszystkim lokalizacja punkty musi być dobrze dobrana
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.