Forum: Asia To Go 1475
Ja próbowałem wysłać do nich kilka razy e-maila z zapytaniem o ofertę pod franczyzę. Korzystałem z zakładki kontakt i gotowego formularza - niestety nie wychodziła widadomość, skorzystałem z podanego na stronie adresu e-mail to po chwili wracała mi wiadomość, że e-mail nie może być dostarczony.
Tyle jeśli idzie o moją historię kontaktów z tą firmą
a mi się udało z nimi skontaktować.
dostałem emaila zwrotnego z informacjami i że bliższe informacje telefonicznie.
WITAM JA NIE MIAŁAM WIĘKSZYCH PROBLEMOW Z KONTAKTEM, E-MAIL OTRZYMAŁAM ZWROTNY NA DRUGI DZIEŃ Z KONTAKTEM TELELFONICZNYM.
OBECNIE JESTEM PO ROZMOWACH I OTWIERAM PUNKT W KWIETNIU - MAJU W WA-WIE
MYŚLĘ ŻE TO ŚWIETNA INWESTYCJIA I BIZNES GODNY UWAGI
Kamilla, a to skoro z Warszawy jestes... nie wiesz dlaczego zamknięto lokal przy al. Jana Pawła II 38 ? Przynajmniej takie informacje można znaleźć w Internecie. Nie mogę też wciąż znależć wymienionych na stronie internetowej Asia To Go lokali w Jeleniej Górze i dwóch w Kielcach. Będę wdzięczny za informacje od osób, które są z tych miast, czy kojarzą u siebie chińskie pudełka. Czynne są tylko te otwarte niedawno w Myślenicach i Sosnowcu.
Witam.
Z tego co mi wiadomo, to lokale są czynne w Krakowie i wspomniane Sosnowiec, Toruń i Myślenice, mam info że będą wkrótce otwierane następne lokale z nową wizją firmy, ponadto asortyment ma być wkrótce poszerzony i działania są skupione na silnym rozwoju marki.
Ja uważam, że Warszawa to dobry rynek, zapewne się przekonam wkrótce.
pozdr.
Drogi VendorVery niezgodze się z Tobą!
Z China In Box miałam doczynienia i niestety nie są to osoby godne zaufania - przy umowie i cenie jakiej proponują tj. 6,5 zł to jest biznes tylko dla nich.
z Asia To Go zaczełam rozmowy w Marcu, po dwóch tygodniach podpisałam umowę i zaczynam współpracę, cena jaką oferują jest o 1/3 niższa i brak minimalnej sprzedaży, stałych opłat i innych ukrytych kosztów, a najważniejsze brak kary za niewykonanie minimalnego obrotu.
Kto chce się przekonać jak działa China In Box, niech spróbuje - ja zdecydowanie odradzam, zresztą proszę sobie przeczytać nieatrakcyjne artykuły tutaj na forum o China in Box.
Ja lubię klarowną sytuację i dlatego wybrałam i polecam Asia To Go
pozdrawiam.....
dziwnym zbiegiem okoliczności kolega zachwalający China Box ma tego samego hosta co osoba broniąca w innym wątku firmy China in Box. Ale, ale korzystając z okazji jak już tak zachwalasz to może oświecisz naród dlaczego firma Chuna in Box w swoich materiałach reklamowych wykorzystuje zdjęcia lokali China Box usytułowanych za zachodnią granicą ? Coraz bardziej zaczyna mi śmierdzieć ta "chińszczyzna" a'la szczecin
Myślenic juz chyba też nie ma, Toruń jeszcze próbował się chyba ratować Gruponem http://www.groupon.pl/oferty/torun/asiatogo-torun/184656 , ale podobno też się zamknęli.
Zysk można liczyć po sprzedaniu 2.5-2.7tyś pudełek. Trzeba sprzedać 3-4tyś pudełek miesięcznie, żeby opłacało się tym zajmować, too barrrrrdzo dużo i gdyby nie te 3690-4920 brutto jakie trzeba za taką ilość pudełek oddać franczyzodawcy to być może niektóre lokalizacje by dłużej działały, a tak... kilka miesięcy i close :/
Mnie osobiście też chińszczyzna interesuje i żałuję, że pudełkowe koncepty franczyzowe w Polsce są tak mało atrakcyjne.
JA KONIEC KOŃCÓW - ZNALAZŁAM LOKAL W STOLICY NA UL. KRUCZEJ I WKRÓTCE - ZACZNIEMY ADAPTACJE LOKALU. MAM NADZIEJĘ ŻE W LIPCU OTWORZYMY NASZĄ ASIĘ W MIEŚCIE ( ALE WŁAŚCICIELE SIECI DAJĄ MI TERMIN DOPIERO NA POŁOWĘ LIPCA - PONIEWAŻ BĘDĄ OTWIERAĆ PUNKTY NA POMORZU (PODOBNO TRÓJMIASTO I MAZURY ) I NIE WYROBIĄ SIĘ ZE STOLARZEM WCZEŚNIEJ NIŻ LIPIEC.
JA SIĘ CIESZĘ WOGÓLE ŻE COŚ Z TEGO BĘDZIE PONIEWAŻ BARDZO MNIE TO JUŻ WCIĄGNĘŁO I NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ....
Kamilla... :) A jaka dziś pogoda w Krakowie? :)
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.