Forum: Chcę otworzyć placówkę partnerską. Jaki bank wybrać? 1475
chciałbym otworzyć placówkę partnerską banku zastanawiam się jaką wybrać?
czy może zdecydować się na jakąś firmę brokerską,która oferuje dostęp do większej liczby banków?
Większość chciała by pożegnać się z "partnerstwem" w miarę możliwości bez długów.
Dlaczego chcesz w to wejść? Liczysz na zyski?
tak chciałbym zarobić .
wiem,że potrzeba ciężko pracować aby to się udało.
tylko niewiem jaką formę wybrać i z jakim bankiem się związać.
to może wiesz w co można by trafić?
ja myślałem o różnych rzeczach odzież ale to chyba jeszcze trudniejsze klient jest taki wybredny i różny ma gust.
może jakiś bar ale tego też niewidzę dobrze,
to nie najlepsza branża na dzisiejsze czasy. w bankach zarabia sie głównie na kredytach a te przy obecnej polityce kredytowej banków oraz obostrzeniach narzucanych przez regulatora (rekomendacja S, T) są "niechętnie" przyznawane.
Na pozostałych produktach (lokaty, RORy, przelewy) nie zarobisz nawet na koszty
Osobiście radze pomysleć o innej branży i ZDECYDOWANIE NIE FRANCZYZA !!
Kieruj się rozumem.
Zrób wywiad wśród partnerów róznych banków w najbliższych miastach, na temat współpracy a szczególnie jej opłacalności. Może placówki nie otworzysz, ale pracę magisterską masz szansę napisać.
Dziękuję za wszystkie wskazówki.
Wywiad wśród najbliższych placówek robiłem,niewszystkich,ale kilku.
Z tego co widzę to wszystko zależy od włożonej pracy franczyzobiorcy i sytuacji gospodarczej kraju.
Nie jest to takie proste jak myślałem na początku.
Nie wiem czy otworzę placówkę.Na pewno będę nad tym jeszcze myślał.
Ing zakończył projekt franczyzowy. Po niecałych 5 latach. Niedobitki dostały wypowiedzenia.
Branża fotowoltaiczna jest na etapie dynamicznego rozwoju.
Firma PV Instalator Polska buduje sieć partnerską na terenie całej Polski.
Otwierając Oddział PV Instalator Polska można otworzyć swój nowy biznes jak i poszerzyć dotychczasową oferte firmy działając pod szyldem firmy PV Instalator Polska.
Zapraszam do kontaktu:
Paulina Herma
nr. tel: 514-747-090
e-mail: paulina.herma@pvinstalator.pl
Czy jest jakiś zestaw dokumentów jakie należy przesłać/dostarczyć w celu potwierdzenia predyspozycji i faktycznych możliwości prowadzenia placówki Nest Banku?
Szanowny Panie, Nest Bank wymaga dostarczenia standardowych dokumentów dotyczących prowadzonej działalności oraz wypełnienia kilku dokumentów przygotowanych bezpośrednio przez Nest Bank. Lista wymaganych dokumentów nestbank.pl/franczyza/wymagane-dokumenty.html Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl
No cóż, przede wszystkim warto jest przejrzeć oferty banków najpierw
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.