Forum: Sklep odzieżowy w 50 tys. mieście. Jaką markę wybrać? 1475

kamil100 26.06.2011 *.178-36-181-183.adsl.inetia.pl

1
Bardzo proszę wszystkich forumowiczów , osób działających w branży odzieżowej lub znających rynek franczyzy o szczere doradztwo. Jestem zainteresowany uruchomieniem sklepu w mieście 50 tyś w małej Galerii( 30 sklepów). W mieście jest spora konkurencja, jest Crop, House, Reserved,Butik, Lee Wrangler,Quiosque. Interesuje mnie najbardziej firma Moodo , Viceversa, tego typu firmy ze względu na koszty inwestycyjne do 60 tyś oraz bielizna Esotiq ( co sądzici też o tej firmie, może ktoś wie jakie robi się obroty w Esotiqu w małym mięście?) Według mnie najlepszą ofertę ma Mohito z grupy LPP ale ze względu na koszty inwestycyjne( 200 tyś ) odpada lub Butik (też juz jest). Napiszcie czy też tak sądzicie? Mohiot najlepsza oferta? czy polecacie Moodo czy jakąś inna firme? Może ktoś coś wie o Esotiqu. Za wszystie wpisy bardzo dziekuje.

gabik 29.06.2011 *.user215-195.centrum.gliwice.pl

6

Hej.

Powiem szczerze ja prowadzę sklep w Gliwicach miałam 3 marki DEEP- firma upadła, Volcano- odradzam drogie ciuchy....  ale gatunek dobry a teraz mam Rabel- Forever i jestem zadowolona.

Ale... jeśli masz wyrzucić tyle kasy to odradzam ja akurat szukam osobę która przejmnie sklep ponieważ ja dojeżdzam dziennie do Gliwic mam 30 km a na pracownika mnie nie stać.

Dziś handel w odzieży jest naprawdę trudny i to bardzo. Jeśli masz okazję to otwórz w dziurze takiej gdzie nie ma konkurencji bo takie fimy jak CRopp lub Hause cię zabije a nie mówiąc już nic bo od sierpnia wchodzi REPORTER na rynek. Jeśli chciał byś pogadać to pisz gabrielakaim@o2.pl

Pozdrawiam I życzę powodzenia.

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.