Forum: Biznes za 60 tys. zł. Co wybrać? 1475
Zakładając, że do zainwestowania miał bym 40 - 60k (100k absolutny max), miasto Olsztyn, interes służyć miał by zatrudnieniu 2 osób tak, żeby na czysto wychodziły razem jakieś 2,5 - 3 k miesięcznie, czy jest to wogóle możliwe??? I czym ewentualnie się zainteresować??? W grę wchodzi tylko jakaś sieć, 2 kobity by to prowadziały...
Zapraszam do zapoznania się z propozycją Coworking& Conference Studio!
Wszelkie informacje na temat systemu znajdują sie w katalogu franczyz, ale z chęcią przedstawię więcej informacji drogą elektroniczną lub telefoniczną. :)
Serdecznie pozdrawiam,
Karolina Rudnicka
Zaprawszam do systemu AFFINAGE zajmującej sioę sprzedażą na zasadach WYŁĄCZNOŚCI TERYTORIALNEJ. Sprzedajemy ekskluzywne kosmetyki Wyłącznie dla salonow fryzjerskich.
Nasz system Franczyzowy zapewnia zarobki w wysokości 3000 zł / pracownika.
Inwestycja na 1 pracownika to 50K zł.
www.affinage.com.pl
zapraszam.
A po co pakować się we franczyzę i oddawać komuś zarobione pieniądze?
Po to aby jeszcze więcej na tym zarobić?
mój [url=http://www.serwisjunkers.pl/]serwis junkers[/url]
Bo apetyt rośnie w miarę jedzenia? http://www.gravity.com.pl/oferty/typ/mieszkania/wynajem/ Kurs złota też to pokazuje. Im więcej ktoś zainwestuje, tym bardziej jest skłonny podejmować coraz większe ryzyko i coraz bardziej zawierzać partnerowi w tym wypadku mennicy.
Witam też mam do zainwestowania 60 tys. zł jestem z pomorza konkretnie z trójmiasta ktoś ma jakieś propozycje?
Podpisuję się po tematem. Ja też szykam czegoś do ok 60tys w miejscowościach ok 30tys mieszkańców.
@bator.Złoto jest dla inwestorów , a nie dla ptysiowców.
Zapraszamy do zapoznania się z systemem Ship Center
Ponownie temat, może ktoś jednak podpowie, zaproponuje???
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.