Forum: Szukam wspólnika / inwestora do biznesu 1475
Szukam wspólnika/wspólniczki do założenia sklepu sieciowego z odzieżą. Oferuję lokal o wielkości 700 m ^2, położony w bardzo dobrym punkcie. Więcej informacji na mailu- piotr_natyna@o2.pl
Jesli chcecie otworzyc sklep odziezowy to stanowczo odradzam jakakolwiek wspolprace z firma Brand New Product !
Szukam wspólników/ inwestorów do dużego projektu gastronomicznego w Gdańsku.
Projekt zakłada otwarcie restauracji na bazie dwóch modułów franczyzowych i własnym pomysle.
Lokal ma być otwarty w centrum Gdańska i posiadać dwie sale- z szybką obsługą i obsługą kelnerską.
W związku z tym projektem poszukuje wspolników/ inwestorów , nawet z terenów poza Gdańskiem.
Dlatego proszę o podpowiedź na jakich portalach ( adresy ) najlepiej dodać ogłoszenia.
Witam, chce otowrzyc salon kosmetyczny szukam wspolnika w osobie kosmetyczki
Szukam wspólników na terenie całego kraju do franczyzy ,wyłacznośc na swój teren branża finasowa dochody miesięczne od 4000 tys zł,bardzo mała inwestycja 6000 tys zł jednorazowo ,serdzecznie zapraszam.
Szukam inwestora w branży medialnej (radio/internet). Projekt jest odpowiedzią na coraz to większe zainteresowanie ludzi tematyką pogody/meteo i zagrożeń związanych z gwałtownymi zjawiskami meteorologicznymi.
Szukam inwestora do wsparcia projektu radia internetowego o tematyce meteo.
Znalezienie partnera w biznesie nie jest takie proste;/ Wiem coś o tym, szukałem długo. Całe szczeście są specjalne portale, w którym mozna azlaeść ciekawe oferty, na przykłąd tutajhttp://www.biznesoferty.pl/wspolpraca/, sam przeglądałem ostatnio i widziałem podobne.
Teraz przy szukaniu inwestor dobrze zgłosis się do firm, które takich inwestorów u siebie szukaja. Chociaż jest to opcja raczej dla firm już działających a nie coś stylu "mam pomysł na super start-up"! Czymś takim zajmuje się np. allstreet, mają też super bloga - dużo merytoryki, więc polecam odwiedzić. Nie jest to też najkrótsza droga, ale jak już kogoś z kimś skontaktują, to jest całkiem spora szansa, że inwestor będzie zainteresowany tematem.
A jak szukam jakiegoś adwokata z Wrocławia do współpracy. Chodzi o kwestie prawa spółek - umowy cywilno-prawne itd. Jakieś typy?
Szukasz firmy renomowanej i akredytowanych kredytu prywatnego, który daje szansę pożyczek czas życia. Oferujemy wszystkie rodzaje kredytów w bardzo szybki i łatwy sposób Czy zostały odrzucone przez banki i inne instytucje finansowe? Szukaj nie więcej, jak tu jesteśmy, aby wszystkie swoje problemy finansowe, to już przeszłość. Chcę używać tego medium poinformować, że świadczymy rzetelną i beneficjenta pomocy, a my chętnie oferują pożyczki. Więc napisz do nas dzisiaj na: (fernandohenrietta@gmail.com), aby zastosować się do kredytu.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.