Forum: Tani biznes dla początkującego 1475
Zapraszamy do współpracy osoby zdecydowane na rozpoczęcie własnej działalności. Prowadzimy sieć 21 sklepów i stoisk z telefonami komórkowymi i akcesoriami GSM. Posiadamy gotowe punkty na terenie całej Polski, jesteśmy również w stanie przygotować dla Państwa nowy punkt w dowolnej lokalizacji. Nasza sieć dysponuje lokalizacjami na terenie centr handlowych co gwarantuje największy przepływ klientów.
Obecnie praktycznie każdy posiada telefon komórkowy. Zainteresowanie akcesoriami, serwisem oraz zakupem nowego telefonu jest bardzo duże. Jesteśmy konkurencyjni w porównaniu z cenami akcesoriów w salonach operatorów.
Posiadamy sprawdzoną koncepcję prowadzenia tego typu działalności - od konkurencji odróżnia nas prowadzenie kompleksowych usług. W naszych stoiskach klienci znajdą akcesoria na każdą kieszeń (od tanich zamienników po akcesoria oryginalne, telefony nowe oraz używane oraz pełną ofertę serwisową).
Firma Monument9 współpracuje z największymi dostawcami akcesoriów w kraju i zagranicą. Oferowane franczyzobiorcom produkty są w bardzo atrakcyjnych cenach. Wiele grup asortymentowych jest w stanie zapewnić marże na poziomie 100 - 300 proc.
Prowadzimy hurtownię akcesoriów oraz magazyn co pozwala na kompleksowe zaopatrzenie przyszłych franczyzobiorców.
Wsparcie dla franczyzobiorcy
Franczyzobiorca otrzymuje możliwość posługiwania się marką Monument9 oraz w ramach systemu franczyzowego:
- Dostęp do pełnego zatowarowania w naszej własnej hurtowni,
- Know how – sprawdzona recepta na sukces w branży. Dzięki nam unikną Państwo kosztownych błędów, które bardzo często można popełnić w początkowej fazie prowadzenia firmy,
- Wsparcie merytoryczne i techniczne, opieka koordynatora,
- Szkolenia dla pracowników,
- Szkolenia dla serwisantów / techników,
- Wsparcie na każdym etapie współpracy,
- Pomoc w znalezieniu odpowiedniego miejsca na wyspę handlową.
- Wsparcie marketingowe (ulotki, akcje promocyjne, reklama stoiska na naszych stronach internetowych),
- Regularne dostawy towaru.
Przewidywana suma inwestycji:
- Opłata wstępna ustalana indywidualnie
- Zakup mebli na własność (lub dzierżawa wedle decyzji franczyzobiorcy)
- Zakup asortymentu w kwocie 20 tys. - 30 tys. zł,
- Zakup komputera i urządzeń elektronicznych w kwocie 3 tys.- 5 tys. zł,
- Minimalna kwota jaką powinien dysponować franczyzobiorca to 30 tys. zł.
KONTAKT:
e-mail: aleksandra@monument9.pl
tel: 794666240
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY
Mobilna smażalnia ryb jest idealnym rozwiązaniem. Cały lokal miejści się w przyczepie gastronomicznej. Nie trzeba wynajmować żadnych pomieszczeń. Rybkodajnia posiada korzystny system franczyzowy.
Obecnie mobilna gastronomia jest bardzo modna. Moim zdaniem warto jest pójść w tym kierunku.
Fajnym biznesem jest strzyżenie zwierzaków. Wiadomo wcześniej potrzeba kapitału. Mi mocno pomogła 1 super książka. "Sekrety 12 sposobów jak zdobyć pieniadze na firmę". Kto nie czytał to nadal stoi w miejscu.
Ja zakładałam biznes kosmetyczny. Na początku zawsze jest cięzko i inwestuje się więcej niż zarabia. Trzeba zbadać rynek i wypromować produkt tak żeby wybic się przed konkurencję i zostać zauważonym. Taka straegia potem przynosi zysk. Strategie marketingową rozpisała mi firma quantify. Na początku jest dużo pracy, mało się sypia i kosztuje to sporo nerwów ale potem wszystko się zwraca :)
Nie ma recepty na sukces w biznesie. Wiele zależy od lokalizacji.
Oferujemy system franczyzowy, dzięki któremu inwestor otrzymuje wsparcie, techniczne i marketingowe, w uruchomieniu i prowadzeniu salonu sprzedaży sufitów napinanych.
Cieszą się one coraz większym uznaniem na rynku, gdyż, w przeciwieństwie do gipsowo-kartonowych, montuje się je szybciej i wyglądają bardziej efektownie.
zdjęcia: facebook.com/ALTEZA-sufity-napinane-1419846498250168/photos/
Sporo osób decyduje się na otworzenie własnego sklepu internetowego. To dobry pomysł dla wielu osób. :)
Szanowni Państwo,
Oferuję profesjonalne doradztwo finansowe osobom zainteresowanym franchisingiem. Pomagam w zdobyciu środków na otwarcie działalności, dalszą inwestycję lub zamieniam aktualne zobowiązania na tańsze.
Kluczowymi produktami, z których korzystają moi Klienci to:
- kredyt gotówkowy do 200 tys. PLN bez zabezpieczenia
- kredyt inwestycyjny z zabezpieczeniem hipotecznym do 30 mln PLN
- kredyt obrotowy lub kredyt w rachunku na bieżące wydatki firmy
W razie pytań jestem do dyspozycji pod danymi kontaktowymi poniżej.
daniel.zarzecki@db.com
Tel. 533 383 003
Z wyrazami szacunku
Daniel Zarzecki
Mobilny Doradca Kredytowy
I ja stałam przed tym problemem jeszcze 6 tygodni temu :) Kochani, pieniądze na firmę możecie zdobyć SAMI. Skoro mi się udało to i Wy jesteście w stanie to zrobić - to tylko kwestia wiedzy. Polecam wziąć do ręki książkę "Sekrety 12 sposobów jak zdobyć pieniądze na firmę" to obiecuję, że każdemu otworzą się oczy ile w Polsce mamy możliwości :)
Książka Sekrety 12 sposobów jak zdobyć pieniądze na firmę. To jest klucz do sukcesu kochani, nie potrzebne Wam żadne pożyczki itd. Działajcie :)
no to ciekawa sytuacja mam odmienne zdanie na ten temat
Myślę, że warto zainwestować w coś, co nawet gdy jednak zdecydujemy się włożyć większy kapitał to się na pewno zwróci. Ja posiadam odkurzacze parowe od green steam i jestem zadowolony, bo biznes okazał się dochodowy. Mam dużo klientów, koszty szybko mi się zwróciły, a te urządzenia nie zabieraja też dużo naszej uwagi, bo klienci sami z nich korzystają. 5 lat juz się tym zajmuję i nie miałem ani jednej awarii
Nie ma czegoś takiego jak tani biznes. W każdy trzeba zainwestować.
Witam Serdecznie,
Zapraszam do zapoznania się z naszym systemem franczyzowym... KIKA POLSKA
Inwestycja początkowa BRAK
Doświadczenie zawodowe NIE WYMAGANE
Nasza sieć KIKA POLSKA przygotuje i przeprowadzi krok po kroku każdego z franczyzobiorców od początku czyli założenia działalności gospodarczej do biznesu o minimalnym kilkutysięcznym dochodzie miesięcznie...
Kontakt:
tel.574 671 215
e-mail: biuro.kikapolska@gmail.com
Właśnie wcześniej ktoś napisał, że potrzebne są wózki widłowe i uważam, że to bardzo dobrze, że ten temat został poruszony, bo to prawda. Ale wiadomo jak to w biznesie jest, często na początku nie ma kasy, więc nie trzeba kupować, a można wynajmować np. w Bilift. Ceny spoko i warunki dogodne. Ps. Akurat nam się opłaca wynajem długoterminowy.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.