Forum: franchising to "badziewie" 1475
Teraz słowo do redakcji franchising.info.pl. Chciałem wam pogratulować tejże strony internetowej. Jest ciekawa, a forum wciągnęło mnie na jakieś 7 godzin. Mam nadzieje, że na Franchisingu nie poprzestaniecie. Wierzcie mi że w Polskim internecie jest bardzo mało stron poświęconych "small biznesowi". Jeżeli rozwiniecie swoją stronę na "małe przedsiębiorstwa" i ich problemy, stworzycie forum gdzie będą mogli wypowiedzieć się ludzie prowadzący taką właśnie działalność (w Polsce stanowi ona około 70 %) to jestem pewien że odniesiecie wielki sukces i będziecie bardziej znani w całej Polsce. Pozdrawiam.
poq@interia.pl
Jestem biorcą, franszyzy spożywczej i współpracuje już z dawcą od dwóch i pół roku.
Ta współpraca pozwoliła mi na zmianę spojrzenia na franszyzę, jestem bardzo zadowolony z wyników, które osiągam w tym programie i jest to jedyny system, w którym to dawca jest zainteresowany osiągnięciem prze zemnie pełnego sukcesu dla tego, że jego prowizja zależy od dochodu mojego biznesu gdyż opłata franszyzowa wynika z zysku naszej wspólnej działalności. Jak dotąd nie spotkałem się z podobnym systemem w Polsce, choć jest on znany na świecie. Wiele by o tym pisać, ale każdemu zainteresowanemu udzielę wszelkich informacji. Mój GG: 247049
PS.
1. ATUTY FRANSZYZY
• BAZA TOWAROWA O NAJWIĘKSZEJ ROTACJI TOWARÓW
• DŁUGIE TERMINY PŁATNOŚCI
• SZEROKA OFERTA ODPOWIEDNIO DOBRANA DO REGIONU
• DOSTAWY TOWARU LOCO SKLEP W CENIE TOWARU
• NAJNIRZSZA CENA TOWARU NA RYNKU
• WYMIANY NIEROTUJĄCEGO TOWARU
• WSPARCIE REKLAMOWE
• WŁAŚCIWA EKSPOZYCJA I ROZMIESZCZENIE TOWARU
• KSIĘGOWOŚĆ I KADRY
• SZKOLENIA
• ZWIĘKSZONA PŁYNNOŚĆ FINANSOWA – DYSCYPLINA FINANSOWA
• MAŁA LICZBA WYBRANYCH DOSTAWCÓW
2. JAKIE DAJE ATUTY WSPÓŁPRACA
• DAJEMY WŁAŚCIWĄ MĘTALNOŚĆ
• POMAGAMY REALIZOWAĆ TWOJE PLANY
• DAJEMY WSPÓŁPRACE W „PEŁNI” /PEŁNA DYSKRECJA/
• POMAGAMY REALIZOWAĆ ROZWÓJ TWOJEJ WŁASNEJ SIECI SKLEPÓW
• EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE CZASEM PRZEZNACZONYM NA PROWADZENIE BIZNESU I
CIĄGŁE PODNOSZENIE KWALIFIKACJI
I ja to wszystko mam i realizuje. Pozdrowionka
Ps.
Skad ludzie u Was tyle pesymizmu.
No i bym zapomnial, na Slasku jest siec ktora zarabia
Pzdrawiam wszystkich serdecznie a zwlaszcza optymistow
Moze zdradzisz gastronom na czym sie tak zarabia? podaje maila streamers@o2.pl
Pozdrawiam - jerome-1@wp.pl > gg 3488183
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.