Forum: specjalista farnchisingu - czy sa tacy w polsce ? 1475
jak ich znalezsc??
Pozdr.
Mariusz
:)
"jesli ktos jest tym zainteresowany --zapraszam do rozmowy."- to jest właśnie rzeczowe podejście do biznesu i "rozmowy" : pisz na Berdyczów:))
kazdy tam jest specjalista ale jak przyjdzie co do czego to konczy sie tylko strata czasu.
ja szukam konkretnych ludzi a nie osob ktore sprzedaja dzis na straganie, uslysza iz sasiad zarabia na czyms innym pieniadze wiec go kopiuje.
giga nie zawojujesz swiata samemu potrzebna jest armia, z ktora musisz sie tym co zawojujesz podzielic.
dla mnie osobiscie - jest wazne jedno by moj biorca nie pisal o mnie jak robi to wielu innch na forum. bo biorca (klijent) jest w tym najwazniejszy nie dawca, wiec rozwaznosc oraz odpowiedzialnosc za jego niepowodzenie spoczywa na dawcy nie znaczy to iz biorca nie bedzie robil nic ---czasy te sie skonczyly
pozdrowienia niki
i zainwestowane zyciowe oszczednosci traca.
najwazniejsze dzisiaj to to by biorca jak i dawca rozumieli sie nawzajem. my nad nasza forma ktora niebawem wprowadziny pracujemy od ponad 1.5 roku. pochlonelo to srodki finansowe do dnia dzisiejszego powyzej 150.000$ na samo zorganizowanie czegos co sadzimy bedzie dobre dla biorcy, sadze iz to dopiero polowa wydatkow by program ktory chcemy przedstawic byl skuteczny. ciekawostka to to iz o czystych zyskach jako biorcy przewidziane sa na 2010.
posadzona jablonka nie da ci owocow od razu trzeba cierpliwie poczekac.
jak widac nie za bardzo mozna liczyc na polskich specjalistow d/s frachisingu, nie sadze iz bedzie ich latwo znalezsc.
pozdrowienia niki
Pozdrowienia.
znam sie na franchisingu, bo go od -nastu lat z duzym powodzeniem praktykuję w polskiej rzeczywistości. Jeśli szukasz specjalisty w tym zakresie, to jestem taką osobą i czekam na kontakt.
bardzo ciekawy inie (pseudonim) lubie zarty
ale w swoich wypowiedziach nie zartwalem. teraz na powaznie, prosze o opowiedz czemu tak anonimowo sie przedstawiasz ????
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.