Forum: Franchising – czym to się je? 1475
Pozdrawiam
Dał mi temat FRANCHISINGU i nie wiem jak sobie poradzę. Może to głupio zabrzmi, ale może ktoś poratowałby mnie jakimiś materiałami.
Pozdrawiam Mario
Mam ten sam problem, tyle, że sama sobie taki temat wybrałam. Mam nadzieję, że poszło Ci dobrze. Będę wdzięczna jeśli dasz mi znać.
prl_k@poczta.onet.pl
Gocha
"Bogaty ojciec, biedny ojciec"
"Kwadrant przepływu pieniędzy"
i są jeszcze w Polsce chyba dostępne dwa tytuły ale nie pamiętam.
Pozdrwaiam
Pzostałe tytuły Kiyosakiego:
"Inwestycyjny poradnik bogatego ojca",
"Mądre bogate dziecko",
"Szkoła biznesu".
Serdecznie polecam, bardzo ciekawe książki.
Możesz dać rzucić okiem na plan twoje pracy licencjakiej?
Stoję przed pracą mgr i nie wiem jak sie zabrać do tego.
cool1@o2.pl
mam ochotę podjąć współpracę z "dawcą" , czytam , czytam różne oferty i tak za bardzo nie umiem w nich znależć różnicy jeśli codzi o franczyze a system partnerski , oferty, wymagania są bardzo podobne.( licencja , opłaty)
Proszę o info jaka jest główna różnica pomiędzy nimi. Bo już zaczynam sądzić iż niektóre firmy opisują że działają na zasadzie franschisingu a wcale tak nie jest ! Pomóżcie to zrozumieć " łopatoligicznie" , może jakie są główne zapisy w umowie partnerskiej a jakie fransch?
pozdrawiam , piszczie....
(choć poeta miał inne zdanie - na co się da rozum.......)
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.