Forum: Gdzie większy wybór dawców? 1475
Zaczynam dopiero poznawac tematyke franchisingu, jednak zastanawia mnie juz jedna sprawa.
Ok - na tym ortalu jest katalog, znalazlem podobne spisy zawierajace mniej wiecej te same sieci, lecz mam wrazenie ze jest ich duuuzo wiecej.
Jak szukac innych firm, z ktorymi mozna podjac tego typu wspolprace?
Nie jestem pewny czy pozostale dzialaja na zasadzie franchisingu..
Chodzi mi o marki typu Deichmann, Reserved, Pimkie, 4U i masa innych odziezowych sklepow firmowych. A takze gastronomia - Pizza Hut, KFC i inne..
Z góry dziekuję za odpowiedź.
Co do wymagań, ok. 1500 zł/m2 inwestycji w lokal w super lokalizacji (wielkość zależy od wielkości miasta ale co najmniej 300m2). Poza tym warunki handlowe bardzo dobre, np. odroczona płatność za towar, wsparcie marketingow w postaci dostępu do materiałow typu Bilboard (wieszasz na swój koszt.
GENERALNIE POLECAM jako biznes , ale są bardzo trudni w rozmowach, mają potencjalnych biorców w głębokim poważaniu, bo stoją do nich w kolejce....
Z drugiej strony trudno się dziwić :-))
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.