Forum: Poszukujemy partnerów do utworzenia nowej sieci 1475

mailll@go2.pl 15.06.2004 *.slupsk-Telbank-1.slp.vectranet.pl

Poszukujemy osob, ktore chcialyby tworzyc razem z nami nowa siec odziezowa. Chodzi nam o ujednolicenie nazwy, ujednolicenie oferowanego towaru. Chcemy zbudowac wspolny i pozytywny wizerunek nowej sieci odziezowej. W sieci dziala sie latwiej, obniza sie wiele kosztow. Zainteresowanych prosimy o kontakt mailowy mailll@go2.pl

Radek 25.06.2004 *.air210.internetdsl.tpnet.pl

4
Witam!
Przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć na jakim terytorium nowa sieć odzieżowa będzie miała swoje początki. Chciałbym się również dowiedzieć czy Państwo poszukujecie już działających firm odziezowych - sklepów odziezowych czy raczej ludzi z wiedzą, pomysłami. Oczywiście, sieć to jednolitość barw, logo, działań promocyjno - reklamowych, zatowarowania, ale powiem szczerze, że dziś to nie wystarczy, trzeba wnieść - zaproponować coś zupełnie innego. Pozostało mi 6 miesięcy nauki na AR, moja praca magisterska będzie dotyczyła sieci handlowej, merchandisingu, franchisingu, obecnie dużo nad tym siedzę indywidualnie, znam kilka sieci, przyglądam się i wiem, że napewno nowa sieć, aby zaistnieć, nie może być jak SNC czy podobny wytwór ludzkiego umysłu. Jak wspomniałem wcześniej, storzenie kolejnej sieci, odróżniającej się nazwą i kolorem fasady nie ma sensu. Chciałbym się dowiedzieć, jaki jest Państwa pomysł na sukces?

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.