Forum: Pole Bitwy 1475
Praktycznie nie znasz nikogo kto wypowiada się na tym forum i piszesz takie idiotyzmy wyssane z palca albo zasłyszane, może cierpisz na jakąś manie wielkości lub powielasz zasłyszane teorie bo jak dotąd nigdy nie napisałeś nic ciekawego, mającego jakiś sens tylko obrażasz wszystkich i swoją konkurencje.
O przepraszam, a może ty masz jakieś kompleksy i w ten sposób próbujesz się dowartościować pisząc na forum tylko jakieś frazesy i epitety pod adresem innych bo naprawdę oprócz autoreklamy swojej osoby i firmy, którą „reprezentujesz” nic konkretnego nie wnosisz na to forum.
Pozdrowionka Magik.
Magik to akwizytor BPH i wykorzystuje forum do reklamy. To nie jest w porządku. Osoby zaglądające tu szukają obiektywnych wypowiedzi i porad. Mierzi mnie ton i cel niekturych komentarzy i wręcz mam żal do admina, że pozwala na reklamę chociaż założenia forum są inne.
Nie jestem AKWIZYTOREM BPH jak to sobie wymyśliłaś tylko agentem, który w najbliższych miesiącach uruchamia dwie placówki i w wątku o BPH opisuje swoje spostrzeżenia i problemy.
W innych wątkach wyśmiewam mądrali, którzy nic nie wnosząc sieją tylko propagandę i zamęt i wiecznie są skorzy do za czepki z byle powodu, aby tylko coś napisać (przeważnie głupiego)
Jeśli jest ktoś chętny aby wymienić swoje poglądy ze mną to zapraszam na forum lub podaje mój nick: Skype - Magik..pl lub GG – 247049. Zapraszam
Pozdrowionka Magik
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.