Forum: cenzor 1475
Podziwiam determinacje.
25.04.2005 20:58
Ciekaw jestem kiedy się im to znudzi, mówię o usuwaniu mojego tekstu
Magik :)
25.04.2005, 17:05
I tak oto moja wypowiedz z dnia 23.04.2005 została usunięta z portalu, który nie zasługuje na to aby zamieszczać na nim moje teksty.
Uważam to za chamstwo ze strony administratora i lobbing w stronę PAF-u, którą to firmę mam w GŁĘBOKIM POWAŻANIU. Jest to dowód na to iż firma ta ma wiele do ukrycia i nie jest wiarygodna dla potencjalnych współpracowników, a na dodatek rozgłasza kłamliwe informacje na swój temat.
25.04.2005
„Witam,
Ktoś po usuwał moje wypowiedzi na niektórych wątkach i widzę, że MIMI też została wykreślona, znaczy to iż wszystko co nie odpowiada „redakcji” jest bez pardonowo usuwane.
Widać PAF-owi prawda przeszkadza i rękami „swojego” człowieka w redakcji tworzy swoją rzeczywistość.
Przykro mi, ale jeśli moja wypowiedz zostanie usunięta oznacza to, że nie mam tu, czego szukać, a i innym odradzam wypowiadanie się na tych stronach.
23.04.2005 Magik”
Z powazaniem Marcin
W przypadku kiedy cała dyskusja zmierza w tą stronę będą usuwane całe tematy. Administratorzy nie są sędziami i nie wnikają kto rozpoczął obrzucanie błotem, a kto tylko odpowiadał.
No ale i to dobre jak na poczatek,ale co Panstwo rozumieja pod tematem wycieczki personalne,i dlaczego "wycieczki personalne"sa wtedy gdy sie mowi o punktach kasowych ,dziwny zbieg okolicznosci poszperajcie a znajdziecie dziesiatki "wycieczek personalnych"na tym foum.
Odpowiedz Wasza mnie nie satysfakcjonuje,prosze o kontynuacje
to że „wielki brat” czuwa to żadna nowość
Chętnie poznam twoje zdanie na ten temat.
Pozdrawiam
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.