Forum: Na forum działa Wielki Brat!!! 1475
Takie działania obserwuje od dłuższego czasu.
Przykładem są niektóre wypowiedzi użytkownika forum pod pseudo Cooll.
Czyżby właściciel strony miał ukryte w tym interesy???
Jeżeli nie niech odpowiedz i skomentuje całą sytuację.
Pozdrawiam
Czekam na odpowiedz.
Natomiast redakcja nie usuwa osobistych wycieczek i obelg pod adresem firm,które nie znajdują się obecnie w katalogu systemów. To im najwyraźniej nie przeszkadza. Zamiast podjąć rzeczową dyskusję i odpowiedzieć na pewne zarzuty łatwiej jest wypowiedź wykreślić. Jakie to żałosne!!!
Drogie dziecko ja nie dzialam i nie dzialalem w zadnej firmie, a to co piszesz tylko swiadczy o twojej glupocie.
Masz jakieś liczby podane?
Nie!
Wiec nie opowiadaj głupot czlowieku.
A jeżeli chodzi o ceny to wystarczy zadzwonić do Redakcji lub nawet wysłać e maila i ceny za umieszczenie w katalogu można znać przecież to nie jest żadna tajemnica.
Co do Redakcji to ioczywiście że nie sa obiektywni. NIGDZIE NIE PISZE ZE MUSZA BYĆ!!! Wszyscy to rozumiemy ta firma nie jest fundacją charytatywną więc jest nastawonia na zysk.
Pozdrawiam Niezależnego Komentatora
Jak widac po niku jestem naprawde niezalezny od wszelch systemów które są lub byly w tym portalu reklamowane Dlatego tez moje wypwoiedzi beda zapewne dla wielu niewygodne ale obiektywne
NIE JESTEM PRZEDSTAWICIELEM, WŁAŚCICIELEM, BIORCĄ ŻADNEGO Z SYSTEMÓW ZNAJDUJĄCYCH SIĘ NA TYM PORTALU !!!!
Moja obecność tutaj nie jest przypadkowa Obecnie sam jestem na etapie przygotowywania systemu partnerskiego dlatego też chcialem zasięgnąc wiedzy i opini na portalu tematycznym a ten takim mi się wydawal. Teraz wiem jednak że napewno nie umieszczę tutaj swojej propozycji wspólpracy widząc co się dzieje. Zle zachowanie dotyczy zarówno części forumowiczów choć najbardziej zastanawia mnie zachowanie operatorów portalu.
Wszystkie prezentowane do tąd opinie a także te które być może się jeszcze pojawią z mojej strony są wynikiem niezależnego komentarza.
Mogę Cie pocieszyć - nie wydaje mi się, aby Twoi konkurenci byli dużo lepsi. Za dwa lata nie będzie w Polsce żadnej niebankowej agencji finansowej.
AntyFinansowy - bardzo Cię proszę nie dopisuj mnie ani personalnie ani firmowo do żadnego z bylych i obecnych tu franczyzodawców. Czy tak ciężko Wam pojąć że na forum mógl pojawić się ktoś nowy, ktoś nieumaczany w tutejsze ukladziki ??
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.