Forum: o Mieszko, Grosiku itp. raz jeszcze ale o czym innym........:) 1475
Ale czy dobrze na tym sie zarabia wątpię
Teraz na rynek wchodzą różne instytucje na przykład internetowe lub inne co proponują mniejsze ceny swoich usług (banki internetowe chyba nawet za free)
Internet nie szkodzi bo dociera do innej grupy klientów. Szkodzą za to banki - też mają agencję które robią to taniej. Dlatego polecam Ci BPH.
Polecam Polską Agencję Finansową.
www.paf.info.pl
Jas np. jestem wlascicielem takiego punktu przyjmowania oplat, co niezonacza ze nie jestem obiektywny. Poswiecilem prawie 2 m-ce na znalezienie odpowiedniej firmy. Musialem wiedziec wszystko - jak dana firma dziala, jak wyglad aprzeplyw pieniadza i kto jest za to odpowiedzialny. Wybieraja c firme sugerowalem sie kilkoma podstawowymi rzeczami: wynagrodzeniem dla mnie, terminem reazliacji przelewow oraz informacja na temat tego, kto jest odpowiedzialny za przelewy i czy firma moze mnie oszukac i uciec z pieniedzmi klientow.
Jesli chodzi o wynagrodzenie - jest to jedne z najlepszych w tego typu rodzaju firmach. Koszt kazdego przelewu wynosi 24 gr - cala reszta jest dla mnie. Poza tym sam ustalam wysoksoc prowizji - w zaleznosci od uwarunkowania na lokalnym rynku.
Jesli chodzi o termin realizacji przelewow - to zalezy. Jesli bank, z ktorym jest podpisana umowa znajduje sie w miescie -termin ten wynosi 1 dzien. Jesli nie ma go w miescie - 2 dni. w porownaniu z inymi tgo typu punktami, a nawet poczta - jest to wysmienicie. A jesli bank jest w miescie - dorownujemy kazdemu bankowi w terminie reazlizacji.
Jesli chodzi o odpowiedzialnosc. Mi osobiscie pasowala tylko taka firma, w ktorej to ja ponmosze odpowiedzialnosc za wszystko, a co za tym idzie ode mnie wszystko zalezy i na wszystko mam wply (chodzi tutaj o realizacje przelewow na kazdym etapie przeplywu gotowki). W firmie, z ktora wpsolpracuje, nie ma zadnej centrali, ktora zajmowalaby sie realizacja przelewowo, dzieki czemu mogee uniknac wielu reklamacji.
Dla osob zaintersowanych moge udzielic wiecej informacji.
Moj mail to fujas@poczta.fm
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.