Forum: C&A 1475

Tabi 13.08.2005 *.gaja.tpnet.pl

4
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy posiadacie jakieś doświadczenia bądź informacje związane z licencjami na salony C&A? To bardzo ciekawy sklep trafiający z słabo zagospodarowaną w moim mieście (65 tys.) niszę.

MK 13.08.2005 *.bil85.neoplus.adsl.tpnet.pl

Jeżeli uważasz że te salony działają w niszy odzieżowej to lepiej nie wchodz w tą branżę!
A po za tym z tego co się oriętuje oni salony maja w najwiekszych miastach (Warszawa i Kraków)

Tabi 13.08.2005 *.w3cache.tpnet.pl

4
W Poznaniu mają kilka sklepów. A jest to pewna nisza, dla ludzi którzy chcą kupić lepsze ciuchy za cenę ze środkowej półki :-).

Pozdrawiam.

janbad1909 14.08.2005 *.bim103.neoplus.adsl.tpnet.pl

63
C&A nie prowadzi franszyzy /nie prowadziło/- czy coś uległo zmianie?

janbad1909 14.08.2005 *.bin82.neoplus.adsl.tpnet.pl

63
"Kilka sklepów w Poznaniu" to chyba nie o tym samym mówimy C&A ma około 7 salonów - ARKADIA i tym podobne, /a może się mylę? :)

Tabi 14.08.2005 *.dad50.neoplus.adsl.tpnet.pl

4
Witam.

C&A ma jeden sklep w Kupcu Poznańskim, a drugi w jednym z centrów handlowych. Chyba jednak się zapędziłem z tym "kilka" :-). A co do franczyzy to nie prowadzą jej oni, sprawdzam właśnie jaką mają ofertę.

cooll 14.08.2005 *.195.136.35.3

17
To co nie sprzedadzą na zachodzie to sprzedadzą w Polsce, no bo w końcu wieśniaki z Polski kupią taki szmelc, byleby tylko w nazwie miał obco brzmiącą nazwę.

janbad1909 15.08.2005 *.bir195.neoplus.adsl.tpnet.pl

63
Ubieramy się dużo ładniej niż ludzie na zachodzie Europy, a czy to że kupiłem OPLA /obca nazwa/ czyni ze mnie tzw. wieśniaka? - miałem kupić Tarpana? :)

MK 15.08.2005 *.bhz142.neoplus.adsl.tpnet.pl

Wiesz janbad1909 niektórzy mają spore kompleksy! Zresztą nie wiem jak można nazwać kogoś wieśniakiem (co to w ogóle znaczy?. Jeżeli chodzi o człowieka bez kultury i obycia to zapewniam że w miastach mieszkają większe chamy i niewychowani.
P.S. kto ma chopla ten kupuje OPLA :) osobiście wole WV lub AUDI
Najlepszego !

cooll 15.08.2005 *.195.136.35.3

17
Ja pierd... co za rymy. Gratuluje pseudotworczosci. Jezeli jestes taki mocny w biznesie jak w rymach to nic dziwnego, ze nic innego nie robisz jak siedzenie non stop na tym pseudoopiniotworczym forum.

17
A tak na marginesie to nie slyszalem nigdy o marce samochodu WV, gdzie robia tej firmy samochody???
A co do wiesniaka jest to tzw. przenosnia, (trudne slowo) pewien typ zachowania jaki reprezentuja soba pewne osoby badz grupy osob.

MK 15.08.2005 *.bic80.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dzięki za uznanie dla mojej twórczości, ale nie stety to nie mój tekst lecz szeroko pojętej struktury mechaników.
A tak po za tym jak byś był bystry to jasne było by dla ciebie że ja jako człowiek grzeszny sie pomyliłem (literówka, za szybkie rączki i paluszki mam) oczywiście chodziło o VW czyli marka volkswagen (niemiecka, jak trzeba to nawet podam Tobie znaczenie nazwy po polsku : samochód ludu)
Jeżeli miałbym używać porównania twojej bystrości postawił bym na równii bystrości wody płynącej w mojej muszli klozetowej.
Pozdrawiam

17
Ja to na twoim miejscu zanim cokolwiek bym napisal to zajrzalbym do slownika ortograficznego, bo widze ze jezyk polski nie jest twoja najmocniejsza strona.
niestety - tak sie pisze
poza tym - tak sie pisze
byloby - tak sie pisze
postawilbym - tak sie pisze.
Moze raczki i paluszki masz szybkie, ale mozg to chyba nienazbyt szybki masz. Dzieki za wyjasnienie skrotu VW, bo w zyciu nie wpadlbym na to co to moze oznaczac. Pozdrawiam poliglote

MK 15.08.2005 *.bic80.neoplus.adsl.tpnet.pl

pisze sie czy piszę się
Jeżeli się czepiasz błędów to popracuj nad swoimi.
Widzisz słomkę w moim oku a belki w swoim nie dostrzegasz? Dosyć dziwne. Nie wiem czy wiesz nie używanie polskich liter takich jak ę czy ł to również są błędy!
Pozdrawiam wielkiego polonistę

Magik 15.08.2005 *.bog58.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
MK,
I ty masz swoja polemike na forum :) :) :)

PS.
czym lmodsi uczestnicy tego forum, tym wiecej idiotow mających kompleksy, nie maja wiedzy fachowej ani doswiadczenia i probuja zablysnac na cudzych bledach ortograficznych i stylistycznych.
Pozdrawiam Magik

Tabi 15.08.2005 *.gaja.tpnet.pl

4
Witam!

Niestety z powodu braku moderacji (archaiczny system forumowy też swoje robi) dyskusja zeszła na przepychanki słowne.

Jeśli dostanę jakieś informacje z centrali C&A to dam znać.

Pozdrawiam.

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.