Forum: Grosik 1475
Nie rozumiem. Możesz mi to wyjaśnić? Przecież klienci sami przychodzą do punktu opłacać rachunki.Ewentualnie można w ramach reklamy poroznosić ulotki po osiedlu. Sam punkt ze swoim szyldem, obwieszony plakatami jest chyba wystarczającą reklamą??? Więc co miałeś na myśli mówiąc o docieraniu do klientów w odpowiednio szybkim czasie???
bo nie wiedzą co ze sobą mają zrobić.
;pozdrawiam >>nieznajomy>>
* AGENCJA FINANSOWA GROSIK ZOSTAŁA ZLIKWIDOWANA A LOGO OBECNIE JEST NELEGALNIE WYKORZYSTYWANE PRZEZ NIEJAKIE POŚREDNICTWO FINANSOWE M.B. CZY POLSKĄ AGENCJĘ FINANSOWĄ
* POLSKA AGENCA FINANSOWA JEST DOPIERO W TRAKCIE RJESTRACJI-DOKUMENTY REJESTRACYJNE DO KRS ZOSTAŁY ZŁOŻONE 26.01.2004 ROKU-A WSZYSCY INFORMUJĄ PAŃSTWA ŻE FIRMA DZIAŁA 4-5 LAT NA RYNKU- NIEZŁA FANTAZJA
* OBECNI WŁAŚCICIELE SĄDZĄ ŻE ZAKŁADAJĄC KRAWATY ORAZ WSTAWIAJĄC ZŁOTE KLAMKI NADROBIĄ BRAK WIEDZY I KULTURY. Świadczy o tym organizacja pracy w biurze, gdzie wiecznie są problemy z przelewami, które są wykonywane z dużymi opóźnieniami lub błędnie, co pociąga za sobą dużą ilość reklamacji-no oczywiście istnieje też odpowiednio duża rotacja wśród pracowników którzy sami odchodzą.
Mogłabym jeszcze wiele tematów i bardzo ciekawych historyjek poruszyć na temat GROSIKA, ale szkoda słów, zresztą widać poziom tych ludzi po wypowiedziach na portalu, a ukrywających się pod pseudonimami typu: obserwator, WWW, cba, abc .....
Z poważaniem była pracownica GROSIKA (a było nas dużo).
Pytałem już o logo "Grosik" i nikt nic nie wie. Ale logo to jest nic w porównaniu z tym, że do niedawna na oficjalnych stronach Grosika była zamieszczona informacja jakoby Grosik był własnością "Polskiej Agencji Finansowej Sp. z o.o." z wymienionymi personalnie członkami zarządu, co w moim przekonaniu było całkiem normalne. Nawet nosiłem się z zamiarem skontaktowania z AF Grosik, ale ku wielkiemu zdziwieniu przy ostatniej wizycie na stronie Grosika nie zanalazłem żadnych informacji o Polskiej Agencji Finansowej - zniknęła. Pytam więc i podaję pod rozwagę innym ewentualnym zainteresowanym, o co tu tak naprawdę chodzi. Czy firma która ma podobno sieć kilkudziesięciu punktów w Polsce, działa już niby kilka lat na rynku, jak twierdzi chce się podzielić swoim sukcesem z potencjalnymi franchisobiorcami, poważnie traktuje siebie i innych, może raz się nazywć Polska Agencja Finansowa Sp. z o.o. żeby za chwilę już tak się nie nazywać - nie wiem? Wiem jedno, wiarygodności i zaufania do tak działającej firmy nie mam i sądzę że wszyscy inni rozsądnie myślący też tak sądzą. W przypadku gdy w grę wchodzą pieniądze, a działalność ta niewątpliwie ma maxymalnie dużo wspólnego z pieniędzmi to z mojego punktu widzenia nie można współpracować z tak chwiejną firmą. Szkoda byłoby obudzić się pewnego ranka i dowiedzieć, że np. Grosik uciekł za granicę, co gorsza razem z pieniędzmi. Bo jak znika nazwa to co za problem żeby zginęła i cała firma. W tym miejscu kończy się jak sądzę moje zainteresowanie Grosikiem i zabieram się do swojej pracy a innym życzę powodzenia lub współczuję. Trzymajcie się.
Mam zamiar uruchomić punktu opłacania rachunków(nie wiem czy dobrze to nazwałem ) .
Czytając wasze wypowiedzi ,moge odnieść tylko jedno wrażenie - KICHA !
Może znajdzie się jedna nie zakompleksiona osoba , która powie mi co zrobić , z kim współpracować ? do kogo zadzwonić ?
Miasto w którym mieszkam ma 14-15 tyś. mieszkańców.Nie ma konkurencji .
pozdrawiam Paweł .
Nie wiem czy tak ot tak sobie ktoś zdradzi ci sekrety swej dziaalności i to w dodatku na forum, które czyta wiele osób, częstokroć zainteresowanych tym tematem nieprzypadkowo.
Pozdro
jolka
Nie sądze abym komuś zrobił konkuręcje ,bo jak wspominałem ,w mieście w którym mieszkam nie ma takiego punktu.
Paweł
Po ilu dniach od dokonania przelewu w "Grosiku" na konto w mBanku, pojawią mi się te pieniądze na koncie?
Czy ktoś z Państwa posiada taką wiedzę?
Z pozdrowieniami
DK
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.