Forum: Grosik 1475

olo 06.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

wrocilem wlasnie z pracy
prowadze agencje pko. nie tylko...agencja grosik otworzyla punkt kolo mnie okolo 1,5 msc temu.Ilosc operacji spadla mi sporo.czesciowo jak jak zawsze co drugi miesiac, czesciowo z tytulu konkurencji.denerwuje mnie fakt ze maja ten sam niebieski szyld i te same biale litery.ludzie awanturuja sie ze placili w agencji... to nie agencja pko tlumaczy pracownica-to agencja finansowa.ludzie czytaja tylko poczatek nazwy i agencje jak moja traca na opini. dla klientow agencja to agencja bez dalszej tresci w nazwie.poczekam co bedzie dalej. teraz pije piwo i ide spac. dobranoc.

zapomnialem dodac ze mialem juz sporo reklamacji. a to ze nie wplynely pieniadze, a to ze sa spoznione.paradoksalnie pracownica czy agent tka (nie wiem jak to sie nazyawa) oplacila u siebie rachunek za komorke.odlonczyli jej za brak wplaty...

reklamacje skladja klienci placacy u mnie.po doliczeniu stresu, odsetek i rachunkow za telefony wyjasniajace wracja, ale...troche to potrwa.franschising nie spelnia sie przy tego rpdzaju dzialalnosci napolskim rynku. nie w firmach tak malych jak grosik. a unia?

Papa 12.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

To w końcu Olo o jakiej ty agencji piszesz? PKO czy Grosiku bo coś kręcisz.

olo 12.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

Przepraszam, pewnie zamotałem sie w pisaniu.Było pozno gdy to pisalem.Prowadze agencje pko.łącznie trzy.Grosik jest dla mnie konkurencją w jednym przypadku lokalowo, w kazdym przypadku szkodzi opinia.

Papa 12.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Jeśli chodzi o składane reklamacje przez klientów to dotyczą one twojej agencji PKO czy konkurencyjego Grosika?

olo 14.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

reklamacje dotycza grosika,o dziwo z szyldu agencji zginął bapis - grosik. zostało tylko- agencja finansowa

obserwator 14.05.2004 *.pc175.ostroleka.sdi.tpnet.pl

no olo-to potwierdza tylko pogłoski o nielegalnym logo skądinąd zasłyszane na forum jakiś czas temu.I jak to jest naprawdę?

o jaką prawdę pytasz? ludzie szukają pieniędzy, skladaja reklamacje w banku PKO BP SA mylac przynaleznosc agencji.wiecej nie potrafie nic powiedziec.spadla mi ilosc operacji, mam nadzieje ze teraz juz tak nie bedzie.pracownica mowi ze nie ma dnia by ktos sie nie skarzyl jej.stepel na odcinku oplaty wniesionej w grosiku ma napis-posrednictwo finansowe.to wszystko co moge ciekawego powiedziec.

obserwator 14.05.2004 *.pc175.ostroleka.sdi.tpnet.pl

mówię o tym że jest sobie logo a potem coś z tego logo ucieka.Jakiś czas temu mówiono o tym na forum tzn.że niby nielegalnie używają tego znaku.Ot-o co mi chodziło..

tak.słyszałem o tym.od jakiegos czasu sledzę rozmowy na forum.szukam "pocieszenia"... szukam wypowiedzi tych,ktozy tez mieli podobna sytuację.ciekaw jestem jak z tego wyszli i jak dalece zaszkodziły im tego typu posrednictwa.prowadze pare agencji.obok jedenej mam grosika, obok innej-mieszka.ale ta druga jakos nie specjalnie szkodzi. moze dlatego ze w sasiednim miescie byla glosna afera odnosnie grosika i teraz ludzie stracili zaufanie do agencji

maciek 14.05.2004 *.ahp109.neoplus.adsl.tpnet.pl

Jaka to głośna afera odnośnie grosika i w jakim mieście??? Powiedz nieco więcej o co chodziło

reda kolo gdyni

maciek 14.05.2004 *.ahp109.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ale powiedz o co dokładnie chodziło w tej aferze. Możesz ją opisać? Czy ktoś zdefraudował jakieś pieniądze? Proszę o rzeczową informację.

PO 15.05.2004 *.komp06.kknjo.univ.gda.pl

Mieszkam w Gdańsku i nic nie słyszałem a poza tym mam znajomych z Rumi, którzy prowadzą Grosika i gdyby była afera to by nie kupili licencji??

hmm... 15.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

Też znam właścicieli Grosika w Rumi.I tam też zdjęto logo "Grosik" zostawiając sam napis agencja finansowa.Słyszałam o aferze w Redzie.Sprawa ze stycznia.lutego??? Nie pamietam.Była opisana w dodatku do Dziennika Bałtyckiego.Dodatek tego rejonu nazywa sie "Kaszuby"... czy "Ziemia Kaszubska".84-200 Wejherowo, ul. Sobieskiego 227,
tel. (0-58) 677-37-43, fax 677-25-59
e-mail: db.wejherowo@prasabalt.gda.pl
Pod takim adresem mozna otrzymac wiecej informacji na temat nazwy dodatku.Agencja była w Redzie,sama czytałam ten artykuł.

olo 15.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

O-ktos z mojego regionu?! ja równiez wiem kto sie zajmuje agencją grosik w Rumi.świat jest mały a agenci z rejonu sie znają.i szokuje ich nie lojalnośc (!).afera w redzie dotyczyła nieprzelewania pieniedzy na konta odbiorców . pani broniła sie mowiac, ze internet, ze bład.ale ludzie stracili cierpliwosc i poszlo..ile mozna szukac wlasnych pieniedzi i placic odsetki za zwloke badz cala kwote na nowo

hmm 15.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

ZA CUDZE GRZECHY, Joanna Kielas

data: Poniedziałek, 23 lutego 2004r., źródło: Dziennik Bałtycki,

Reda. Zawiniła agencja finansowa, klienci zapłacą odsetki Mieszkańcy Redy są zbulwersowani. Uważają, że agencja pośrednictwa finansowego przy ul. Gniewowskiej działa na ich niekorzyść. Ludzie regulują tam opłaty, a potem otrzymują ponaglenia z gazowni, telekomunikacji i innych tego rodzaju instytucji, w związku z niezapłaconym rachunkiem. Okazuje się, że placówka zamiast natychmiast przelewać Zobacz więcej

znalazłam artykuł, podaje jego część treśći i stronę

http://www.naszemiasto.pl/archiwum/szukaj/?ses_nm=f0a89b52d77547fc5df47ada02418d33&czysc=1&tresc_z=agencja+po%B6rednictwa+finansowego&g=1001

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.