Forum: Grosik 1475
prowadze agencje pko. nie tylko...agencja grosik otworzyla punkt kolo mnie okolo 1,5 msc temu.Ilosc operacji spadla mi sporo.czesciowo jak jak zawsze co drugi miesiac, czesciowo z tytulu konkurencji.denerwuje mnie fakt ze maja ten sam niebieski szyld i te same biale litery.ludzie awanturuja sie ze placili w agencji... to nie agencja pko tlumaczy pracownica-to agencja finansowa.ludzie czytaja tylko poczatek nazwy i agencje jak moja traca na opini. dla klientow agencja to agencja bez dalszej tresci w nazwie.poczekam co bedzie dalej. teraz pije piwo i ide spac. dobranoc.
tel. (0-58) 677-37-43, fax 677-25-59
e-mail: db.wejherowo@prasabalt.gda.pl
Pod takim adresem mozna otrzymac wiecej informacji na temat nazwy dodatku.Agencja była w Redzie,sama czytałam ten artykuł.
data: Poniedziałek, 23 lutego 2004r., źródło: Dziennik Bałtycki,
Reda. Zawiniła agencja finansowa, klienci zapłacą odsetki Mieszkańcy Redy są zbulwersowani. Uważają, że agencja pośrednictwa finansowego przy ul. Gniewowskiej działa na ich niekorzyść. Ludzie regulują tam opłaty, a potem otrzymują ponaglenia z gazowni, telekomunikacji i innych tego rodzaju instytucji, w związku z niezapłaconym rachunkiem. Okazuje się, że placówka zamiast natychmiast przelewać Zobacz więcej
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.