Forum: Grosik 1475

obserewator 15.05.2004 *.komp06.kknjo.univ.gda.pl

A może był jakiś ktoś co prowadził Grosika, pomysł mu się spodobał i zmienił logo na Agencja Pośrednictwa Finansowego?? I kasa nie szła???
W artykule nie wymienia się nazwy Grosik???
lecz Agencja Pośrednictwa Finansowego.

obserwator 15.05.2004 *.gq243.neoplus.adsl.tpnet.pl

trzeba niestety zaplacic by przeczytac artykul.no i co z tego wyniknie?-wszystkie grosiki będę zmieniać logo?

olo 15.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

wiem ze chodziło o grosika, czytałem ten i nie tylko ten artykuł.nie chodzi o zmiane logo ale o uczciwe postepowanie. takie, ktore nie zniecheca klientow do placenia rachunkow w agencjach...PKO.

Jan 15.05.2004 *.gatetwo.olnet.com.pl

Racja ! z tych wypowiedzi absolutnie nic nie wynika !!! oprócz tego wymienionego Grosik ma przecież jeszcze "kilka" punktów kasowych, które
nie zmieniają logo i bezbłędnie przelewają pieniążki ku zadowoleniu tysięcy klientów. W moim mieście kasjerka BZ WBK zapełniała swoje konto kasą klientów banku czy wg.was to znaczy że wszyscy irlandczycy to złodzieje ???- nie wspomnę już jak często przekrety robią agenci PKO co skutkuje zamykaniem agencji!

olo 15.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

kazdy agent podpisujac umowe z bankiem zobowiazany jest do podpisania weksla, kazdy weksel ma zyranta, czesto dwoch, bank kontroluje agencje co miesiac bez zapowiedzi.afera w redzie spowodowala zamkniecie agencji pko w wejherowie bo jej wlascicielem byla wlascicielka agencji grosika w redzie.czy to znaczy ze kazdy agent jest nieuczciwy? nie mam mozliwosci by pieniadze za rachunki i same rachunki nie dotarly do banku!!!

hmm, 15.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

to jak agencja pko w gdyni i grosik w rumi...

Aguś 15.05.2004 *.pc13.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

do Pawła z dnia 09.04.2004
- takie punkty można otworzyć bez żanych tam "Grosików" i "Mieszków" i nie harować na innych. Spróbuj pod numer 094-3618584; 094-3618576

iza 15.05.2004 *.gatetwo.olnet.com.pl

Z całym szacunkiem ale to chyba zbyt dużo jodu tak na ludzi z waszych stron oddziaływuje , że robią głupoty a dopiero potem myślą...U nas żaden szanujący się agent Grosika czy innego PKO nie zchrzani sobie życiorysu dla krótkotrwałego "bogactwa" bo sprawa się wyda na 100 %, firmy są żetelne i zwrócą poszkodowanym klientom pieniądze a żałosnego "agenta" czeka tylko sąd. No ale kretynów jak widać nie brakuje.Pozdrawiam wszystkich uczciwych.

olo 16.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

ups...ktos sie wzburzyl...izo (inni zreszta tez) zrozum, ze nie ujmoje nic zarobkowaniu jakiemu kolwie, w tym rowniez grosikowi.denerwueje mnie tylko psunie opini innym i zarobkowanie nieuczciwe.faktem jest , ze w moim miesciejest tylko jeden grosik . nie daleko funkcjonowal drug. ale i jeden , i drugi ludzie oceniaja zle. jeden padl z po wielkiej aferze a drugi powoduje narzekania i utrate moich klientow.a nadmiar jodu nie szkodzi-nie chorujemy przynajmiej na tarczyce...papa

hmm 16.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

Małe pytanie do Izy-, do innych rowniez-jak długo w Twoim mieście funkcjonuje Grosik lub Mieszko?

Wojtek 16.05.2004 *.gatetwo.olnet.com.pl

prowadzę Grosika 2-mce i miałem 1 ( słownie: jedną ) reklamacje, w której zawinił Grosik została ona wyjaśniona a klient nie poniósł żadnych strat z tego tytułu.Oczywiście przychodzą czasem oburzeni ludzie wymachując nerwowo rachunkiem który u nas opłacili.... miesiąc po terminie a nie kilka dni przed terminem wpłaty jak żądaja tego ich banki i są bardzo zdziwieni upomnieniami! Może ktoś wie po jakim czasie np.Plus wyłącza komóreczki ??? 2-3 dni ???

koral_mc 16.05.2004 *.gatetwo.olnet.com.pl

Kochani ! Jakich wypowiedzi spodziewacie się po sfrustrowanym agencie PKO ??? To tak jakby szef coca coli powiedział że mu Pepsi smakuje !Nie posdziewam sie obiektywizmu na tym forum !

Wojtku, włascicielu Grosika, jakie masz logo?

egnar 16.05.2004 *.gk42.neoplus.adsl.tpnet.pl

no ale jak w koncu jest z tym logo?zmieniaja czy nie?

z tego co wiem maja zakaz uzywania go

Marek 17.05.2004 *.aoh227.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witaj Wojtku mam prośbę odezwij sie do mnie na gg 1669609 lub na e-mial powerd@poczta.onet.pl

Piotr 17.05.2004 *.komp06.kknjo.univ.gda.pl

Ja mam dwa punkty i logo mam takie:

Agencja Finansowa
Grosik

A co do reklamacji to może dwie w pierwszym miesiącu były i to takie, że klienci płacili po terminie i na dodatek był to Polkomtel (Plus).
Pozdrawiam
Piotr

Gladek 17.05.2004 *.pa86.warta.sdi.tpnet.pl

Witaj Piotrze.
Tez mam agencje ,w ktorym miescie ty masz Piotrze i czy masz numer gadu to bysmy porozmiawiali

Piotr 18.05.2004 *.komp06.kknjo.univ.gda.pl

Do Gladek:
gg 1634849

vita 18.05.2004 *.ku75.neoplus.adsl.tpnet.pl

no, no mieszkam w gdyni i prowadzę grosika. Zapewniam Was, że w Redzie nigdy nie było grosika. PODŁOŚĆ LUDZKA NIE ZNA GRANIC...

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.