Forum: Grosik 1475
pozdrawiam drogą konkurencję
i jeżeli ktoś chce pracować z kim mu się zywnie podoba nie mówmy o czymś o czym nie wiecie.
pozdrawiam
Prowadzę Agencje PKO BP, i z zaciekawieniem od kilku miesięcy przyglądam się dyskusjom na forum. Niesmaczne jest to, że dochodzi do dyskusji na tak niskim poziomie (mam na myśli wzajemne pretensje obu firm), ale nie o tym chciałem tu pisać. Działalność tego typu jest strzałem w dziesiątkę. Czasy, kiedy klienci będą realizować wszystkie płatności poprzez bankowości elektroniczną, są tak odległe, że jeszcze długo będzie miejsce dla Grosików, Złotówek, Mieszków i innych. Problemem jest psucie rynku przez nieodpowiedzialnych ludzi liczących na szybki zysk. W związku z tym nie mam zamiaru wiązać się z żadnym z istniejących przedsiębiorców, i przekształcę własne punkty ( współpraca z PKO staje się coraz bardziej uciążliwa - brak jakiegokolwiek wsparcia i elastyczności, no może z wyjątkiem kilku sztuk plakatów na miesiąc ). I myślę, iż każdy mający jakiekolwiek pojecie o mechanizmach funkcjonowania tej branży, powinien budować markę sam dla siebie, a efekty przyjdą bardzo szybko. Warunek jest oczywiście jeden, zarabianie wyłącznie na prowizji…..
Pozdrawiam
Konrad
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.