Forum: Grosik 1475

Maciej 18.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Czy ktos moze wie czy Grosik wprowadzi jakis system komputerowy do obsługi klientów?

gladek 19.05.2004 *.pa86.warta.sdi.tpnet.pl

vita masz numer gadu

Maciej 20.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

moj numer 5045183

lilka 20.05.2004 *.pj127.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl

Vita !!! W Redzie byl Grosik. I prawda ze padl z hukiem. Teraz jest w Rumi.Tam tez jest Mieszko.W Redzie w najblizszym czasie ruszy w Biedronce.

iwo 23.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

Strasznie tu gwarno,głośno i nieuczciwie.W Rumi nie ma już Grosika.Owszem-był.O ile mi wiadomo punkt jest Skarbonki.Wiem jak funkcjonuje,kto go wymyslił i kto go prowadzi.Mało sympatyczny jest fakt,że robia to ludzie narzekajacy na swoja dotychczasowa firme a zapominajacy o znajomych z niej.Trudno-to ponoc prawa rynku i konkurencji.Prawda jest,ludzie skarża sie na opieszałosc tego psrednika.I na to,ze rachunki tam oplacone nie docieraja do odbiorcy.Natomiast nic nie wiem o tym by gineły tam pieniądze i by mialo to cos wspolnego z Grosikiem.I na koniec...Ewo,Adamie-czy niszczenie siebie wzajemnie i prowadzenie wspolnych interesów (jednoczesnie) to zabawa, patologia czy chęć przetrwania za kazda cene?

grzegorz 24.05.2004 *.kl126.neoplus.adsl.tpnet.pl

lilka kto ty wogóle jesteś jak nie wiesz o czym mówisz!!!!!!! ty się zapoznaj z tematem, może jesteś nie na tym portalu????????

Wojtek 24.05.2004 *.pa86.warta.sdi.tpnet.pl

Te firmy zachwalają współpracy chcąc podpisac umowe z franszyzbiorcą ale pewnie te przelewy idą długo i ludzię sie plują. Niewiecie przypadkiem jak to jest i CZY JAKIS FRANCZYZOBIORCA ZREZYGNOWAŁ Z TEGO BIZNESU OBOJĘTNIE CZY Z GROSIKIEM CZY MIESZKO(zerwał umowę bo firma długo robiła przelew)

iwo 24.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

Nie mam takich wiadomosci.Nie umiem powiedziec nic na ten -zbyt krotki temat.Za krotko to trwa wiec nie ma jeszcze zbyt duzo danych.

Maciej 27.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

Moze ktoś jest kto zrezygnował z takiej agencji jak GROSIK lub MIESZKO?? Przecież firmy te działają juz od paru lat.

soldier 28.05.2004 *.ip-62-148-83-133.netia.com.pl

Witam, ja zamierzam podpisać umowe na Poznań bo tutaj jeszcze Grosika nie ma , wczoraj spotkałem sie z Sadowskim, porządny gośc , proszę o kontakt osoby które posiadaja juz punkt moje GG 1585307

jim 28.05.2004 *.pc56.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

do "Solider" - jak jesteś już "na tak" - chcesz rozpocząć tą działalność - to może jeszcze przedzwoń na 504136330 - może to być dla Ciebie wązny telefon.....................

wert 28.05.2004 *.pc175.ostroleka.sdi.tpnet.pl

zastanów się jescze dobrze czy firma która uparcie twierdzi że jej logo jest tylko jej(af grosik) a potem je zmienia(paf) to uczciwa firma?już pomijająć ten fakt(bo to przecież tylko logo)to czy to świadczy o ich rzetelności.zastanów się dobrze

Maciej 28.05.2004 *.serwer.tvgawex.pl

U mnie w mieście działa Grosik i jakoś loga nie zmienił to co ty za głupoty gadasz??

ala 30.05.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

przepraszam, ze sie wtracam. u mnie w miescie logo grosika juz nie istnieje.widnieje tylko napis-agencja finansowa.

wojtek 30.05.2004 *.pa86.warta.sdi.tpnet.pl

Alu w jakim miescie logo grosika i przy jakiej ulicy zostało sciągniete prosze jak mozesz mi napisac to dziękuje

ala 01.06.2004 *.gl234.internetdsl.tpnet.pl

Rumia, Dabrowskiego 2, obecnie ponosc jest to czegos co nazywa sie "SKARBONKA".

grzegorz 01.06.2004 *.f150.osiedle.net.pl

mówcie co chcecie i kto chce, ale trzeba przyznać że firmy Grosik i MIeszko mają największą szansę przetrwać na rynku polskim w tej dziedzinie. Inni chcą zaszkodzić i położyć cały biznes, więc uważam że warto pracować z najlepszymi i firmami które przecierają szlaki, i inni to mogą tylko pomażyć o stworzeniu takiej sieci sprzedaży.
pozdrawiam drogą konkurencję
i jeżeli ktoś chce pracować z kim mu się zywnie podoba nie mówmy o czymś o czym nie wiecie.
pozdrawiam

Konrad 02.06.2004 *.ow38.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam.
Prowadzę Agencje PKO BP, i z zaciekawieniem od kilku miesięcy przyglądam się dyskusjom na forum. Niesmaczne jest to, że dochodzi do dyskusji na tak niskim poziomie (mam na myśli wzajemne pretensje obu firm), ale nie o tym chciałem tu pisać. Działalność tego typu jest strzałem w dziesiątkę. Czasy, kiedy klienci będą realizować wszystkie płatności poprzez bankowości elektroniczną, są tak odległe, że jeszcze długo będzie miejsce dla Grosików, Złotówek, Mieszków i innych. Problemem jest psucie rynku przez nieodpowiedzialnych ludzi liczących na szybki zysk. W związku z tym nie mam zamiaru wiązać się z żadnym z istniejących przedsiębiorców, i przekształcę własne punkty ( współpraca z PKO staje się coraz bardziej uciążliwa - brak jakiegokolwiek wsparcia i elastyczności, no może z wyjątkiem kilku sztuk plakatów na miesiąc ). I myślę, iż każdy mający jakiekolwiek pojecie o mechanizmach funkcjonowania tej branży, powinien budować markę sam dla siebie, a efekty przyjdą bardzo szybko. Warunek jest oczywiście jeden, zarabianie wyłącznie na prowizji…..
Pozdrawiam
Konrad

Małgosia 02.06.2004 *.W3Cache1.Gawex.PL

Do Konrada . Jestem byłym agentem PKO , proszę o kontakt na gg 3025993. Do wszystkich - jest w Sejmie ustawa (jeszcze nie głosowana) na temat takich usług , mają być tylko na zasadzie umowy agencyjnej i pod patronatem jakiegoś banku . Uważam , że firmy jak Grosik i inne będą na krótką metę , chyba że dogadają się z jakimiś bankami . Pozdrawiam .

Jim 02.06.2004 *.pc150.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

Do KONRADA............Jeżeli interesuje Cię budowa własnej firmy i praca na własny rachunek to podaję kontakt: 0504136330.....

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.