Forum: Print Terminal 1475
Pozdrawiam
Czy ktoś podjął współpracę z print terminal?
Jakie wrażenia.
Wydaje mi się że 10 tyś. na sprzęt poligraficzny to dziwnie mało. Czy ktoś rozwije moje wątpliwości?
Pozdrawiam
System Print Terminal dysponuje własnym zapleczem wyposażonym w maszyny do druku offsetowego i cyfrowego oraz w urządzenia do produkcji szerokiej gamy „galanterii”
poligraficznej. Franchisobiorca obsługuje mazszyny drukarskie poprzez komunikacje on-line z serwerem zarządzającym procesami produkcji i posiada możliwość monitoringu nad tymi procesami. Zgodzę się ze Studiem Gamma, że inwestycja w wysokości 20 tysięcy to za mało aby stworzyć samodzielnie park maszynowy dla porządnej poligrafii. Zgadzam się również, że aby stworzyć własny portfel klientów potrzebny jest czas kilku do kilkunastu miesięcy oraz profesjonalna obsługa i wysoka jakość usług. No cóż, „bez pracy nie ma kołaczy” a system jest przewidziany dla osób pracowitych.
Jeśli chodzi o wątpliwości Jinn’a to proszę o kontakt telefoniczny- podam numery telefonów do naszych franchisobiorców, bo oni (mam nadzieję) są bardzo zapracowani i nie wypowiadają się na forum J
Pozdrawiam
Beata Chlewicka- specjalista ds. marketingu
W nr 14 "Franchising Info" publikujemy artykuł prezentujący Print Terminal.
Zachęcamy do lektury!
Zamów 14 numer magazynu w franchising.pl/ksiegarnia/.
"Licencja dla grafika"
Print Terminal to firma świadcząca usługi poligraficzne. Od kilku miesięcy rozwija się poprzez franchising. Już za 13-20 tys. zł można otworzyć własne studio graficzne.
Zachęcamy do lektury!
"Licencja dla grafika"
Print Terminal to firma świadcząca usługi poligraficzne. Od kilku miesięcy rozwija się poprzez franchising. Już za 13-20 tys. zł można otworzyć własne studio graficzne.
Zachęcamy do lektury!
"Licencja dla grafika"
Czy ktokolwiek mial doswiadczenie z ww. firma.
Jestem zainteresowany oferta. Posiadam wlasny lokal w niezlej lokalizacji, miasto powyzej 200tys. Nie ma jeszcze punktu ww. firmy w moim miescie. Za to konkurencja jest dosc duza.
Najbardziej interesuje mnie osoby ktore nawiazaly wspolprace z ww. firma.
Witam chciałem zapytać kogoś kto już otwarł placówkę ww firmy.. mianowicie jak układa się współpraca?
Czy na większość produktów mają spore róznice cenowe jak dla franczyzobiorcy?
Po jakim okresie wyszliście(franczyzobiorcy) na "swoje"?
Z góry dzięki za informacje
Pozdrawiam
Widzę że chyba nie ma nikogo kto otwarł a czyta forum no trudno
A pozostali forumowicze co sądzą o ofercie tej firmy?
Warto w to wejsc?
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.