Forum: Jaki biznes w miasteczku 15 tys. 1475
Witam
Posiadam lokal 40 m z witryną w miasteczku 15 tyś . Kwota do zainwestowania to około 20-30 tys. Oczekiwany dochód 3 tyś. Szukam pomysły na biznes może coś doradzicie.
Witam
Mieszkam w m.Darłowo woj zach-pom nad morzem , posiadam piekne lokum 50m2 są to piwnice. Wkład 30-50tyś zł
Co można otworzyć w takim mieście, aby przynosiło zysk ok 2-6tyś miesięcznie. Bez zatrudniania pracowników,chcę sam prowadzić dzialalność z żoną.
Praca 7 dni w tygodniu może być interes 24/h czynne .
Mogę również wydzierżawić lokal za 2200 m-c 96m2 w centrum miasta
Miejscowość nadmorska od maja do września pełno ludzi zas od wrzesnia sami mieszkancy . Czekam na propozycje od was może jakis pomysł macie?
Dodam że jesteśmy gotów pracować nawet 24/h i 7 dni w tygodniu
Z zawodu jestem handlowcem w zawodzie przepracowane 7lat obecnie pracuje w państwowej firmie 8 lat wykształcenie średnie , znajomość branży monopolowej,spozywczej jak i ogólnobudowlanej.
czas przejść na swoje bo firma jest w trakcie likwidacji.
Czy ktoś poda jakiś pomysł?
O ile nie ma konkurencji spróbowałbym z farbami , tapetami i panelami.Możesz zastanowić się nad comfortem lub studiem decoral albo działać na własną rękę.
Witam
Supermario pomysł fajny ale obecnie działa centrum budowlane MRÓWKA PSB oraz BRICO MARCHE
może być słaby punkt startu z wymienionym asortymenetm ale dzięki
nie ma pomysłów?
Nowy rok może i nowe pomysły ktoś podsunie... Miasto 16,5 tys. mieszkańców. Co otworzyć???
Mam dwa lokale 48m2 i 18m2
Nie mam pomysłu
Pomóżcie doradźcie
My polecamy sprawdzony biznes! Sprawdź www.shipcenter.pl :)
Piotr , mogę Ci pomóc otworzyć hurtownię z narzędziami.Sprzedaż polega na jeżdżeniu po sklepach typ PSB,Mrówka itp i sprzedaży drabin,narzędzi ręcznych etc których jesteśmy importerem i producentem.Do prowadzenia biznesu potrzebujesz samochód oraz swój lokal jako magazyn podręczny.Daję wyłączność terytorialną ,oddelegowanego handlowca na okres rozkręcenia i nie oczekuje żadnych opłat.
R.A.F. jestem zainterowany wsółpracą mieszkam w kuj. pom. proszę o kontakt oraz o szczegóły współpracy na adres maciej_podlaski@wp.pl
R.A.F proszę o kontakt e-mail piotrstasiak84@tlen.pl
R.A.F proszę o kontakt e-mail slavko74@wp.pl
R.A.F. proszę o kontakt e-mail karoldutkiewicz@op.pl
Ja bym proponował w takim małym miasteczku otworzyć biznes typu Lidl, albo Biedronka, u mnie w mieście - także niedużym, to się przyjeło i daje duże zyski.
Jedną z najważniejszych kwestii jest obsługa i dlatego polecam Disc Polska. Firma zajmująca się szkoleniami. Znajdą wiele ciekawych rozwiązań co będzie na pewno pomocne by wybić się na rynku :) Polecam !!!
Od jakiegoś czasu prowadzę biznes w handlu w niewiele większym mieście (około 22 tys osób). Sprzedaje perfumy z feromonami (np hitem jest Love Desire), kosmetyki intymne, suplementy diety. Marże na produktach wynoszą od około 100 do 200%.
Towar dostarcza mi hurtownia eromed.pl (zapewniają też wsparcie logistyczne, marketingowe, prawne). Jest dobrze i nie chce zapeszać :)
A może by tak wejsć w jakis sklepik/hurtownię odżywek dla sportowców, produktów na odchudzanie, ze zdrową żywnością? To temat ostatnio na czasie, bo ciągle mówi się o sportowym i zdrowym trybie życia etc.Sam zastanawiam sie nad tym odkąd dowiedziałem się, że można skorzystać z takiej usługi jak "Stwórz własną markę". Na polskim rynku działa firma AmerPharma, która pomaga wprowadzić od A do Z taki preparat na rynek. Hmmm... może warto w to zainwestować? Co o tym sądzicie?
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.