Forum o artykule: Envy w katalogu firm 1475
Mam do ciebie pretensję, dlaczego utrwalasz na tym forum wierunek kobiety, być może lepiej wykształconej od Polskiego samca ale zawsze z gorszym IQ:))))
Nie twierdzę że mam rację, chciałem poznać argumenty drugiej strony, być może jest tak że moja wiedza na temat "Carrefoura Wileńska" nie jest najlepsza !!!
Nie jestem uparty i jeżeli ktoś przedstawia konkretne argumenty w sprawie w której mam odmienne zdanie, jestem skłonny zmienić swoje stanowisko.
Pozdrawiam wszystkich dyskutantów i mam nadzieję że jeszcze nie raz spotkamy się na tym forum:)))
Przez jakis czas nie bylem dostepny, wiec dopiero teraz moge skomentowac pewne sprawy.
1. Faktem jest ze wiekszosc sieci rozpoczyna w innych centrach niz Wilenska (glownie Mokotow) ale jest to bardziej ze wzgledow prestizowych niz dochodowych. W tym kierunku pouczylismy sie z naszych doswiadczen na Wegrzech gdzie otworzylismy 1 sklep wlasnie w takim centrum - i okazalo sie to impreza niezbyt dochodowa. W swojej strategii wchodzenia na rynek Polski kierujemy sie glownie dochodowoscia - tzn. stosunkiem ceny wynajmu do ilosci przychodzacych klientow (i ich struktury), a ten wskaznik jest u tych centrow bardzo dobry (poza tym Janki jako jedna z pierwotnych destynacji wybralo i wiebiera sporo sieci - np. H&M).
Rownoczesnie otwarciem sklepu w CH zarzadzanym przez ktoregos z developerow, poprawiamy sobie pozycje negocjacyjna z ich konkurencja - i w efekcie mozemy otworzyc sklep w centrum ktore jest wg. Panstwa "bardziej prestizowe", i bedzie to wtedy sklep dochodowy.
2. Adres naszej strony (juz po rekonstrukcji): www.envy-sport.com
Do Obserwatora: przykro mi, że jedyne co potrafisz, to obrażać wszystkich, w każdym wątku, gdzie tylko się pojawisz. Musisz mieć straszne kompleksy! Ja ich nie mam, więc pozwolę Ci sądzić, że masz wyższe IQ i co tam jeszcze sobie chcesz...
Na pocieszenia mogę powiedzieć że moje "IQ" co prawda jest wyższe od średniej krajowej, ale nie zliczam się do grupy geniuszy:(
Pozdrawiam i miłego weekendu!!!
Envy w katalogu firm
Marka Envy jest marką należącą do kategorii mody sportowej. Celem firmy jest połączenie najnowocześniejszych materiałów technicznych z ciekawym wzornictwem i modną kolorystyką, przy utrzymaniu przystępnej ceny. W przypadku marki Kix7 MSG produkuje sprawdzone wzory z materiałów o nieco niższych parametrach technicznych. Dzięki produkcji odzieży tej marki w dużych ilościach jest w stanie zaproponować niską cenę.Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.