Forum o artykule: 2 tysiące pierogów dziennie 1475
Przy takiej ilości pierogów, to chyba nie da się obejść bez maszyn. 2000 pierogów to chyba dość sporo. Z drugiej strony, idąc na pierogi wolałbym zjeść mniej, ale takie ręcznie robione, one mają w sobie to "coś" :) Tak z ciekawości, może orientuje się ktoś, ile pierogów w stanie jest wykonać taka zarobiona w boju kucharka na godzinę? ;)?
2 tysiące pierogów dziennie
Jacek Gorczykowski, właściciel Pierrogerii przy ul. Chłodnej w Warszawie, już wkrótce otworzy kolejne lokale z bogatą ofertą pierogów z pieca. Inwestor stawia na rozwój w stolicy, ale niewykluczone, że wyroby Pierrogerii będą obecne i w innych miastach Polski - jak ujawnił, myśli o wejściu we franczyzę. Zamierzenia właściciela pierogowego fast foodu mają duże szanse na realizację, jeśli weźmie się pod uwagę obecną popularność pierogów wśród konsumentów. Najważniejsze są lodówkiPozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.