Forum o artykule: Wojciech Cejrowski: Jestem królem nieruchomości! 1475
P.Cejrowski jjestem PANA ogromna fankom .Mam nadzieje ze moze kiedysc Bedzie mi Dane poznac PANA Osobiscie BYLO by to dlamnie ogromna radosc. ZYCZE duzo zdrowka I usmiechu.Ps pozdrawiam z kansas city mo.
A ja tego pana nie znoszę. Buta z niego emanuje i tyle. Śmie się nazywać antropologiem, nie ma prawa do tego, atropolog po pierwsze ma wiedzę której on nie ma a po drugie poszanowanie dla innych kultur, którego p. Cejrowskiemu bardzo ale to bardzo brakuje.
Wojciech Cejrowski: Jestem królem nieruchomości!
Z zawodu jest pan cieślą, ale zarabia pan na dziennikarstwie, pisaniu książek, prowadzeniu wypraw do dzikich regionów świata. Jak pan z początku godził podróżowanie ze zdobywaniem pieniędzy na wyprawy? Nigdy nie zdobywałem pieniędzy na wyprawy, każda moja wyprawa to był zawsze przy okazji doskonały interes. One wszystkie przynoszą zyski i to niemałe. Ale przede wszystkim zarabiam, robiąc interesy, mam nieruchomości, wynajmuję powierzchnię biurowe, prowadzę firmy... Pieniądze zarabiam od dziecka, bo uważałem, że jak się ma swoje, to nie trzeba prosić rodziców o pozwolenie na zakup kontrowersyjnego roweru czy stereo. Moje to moje, więc zbierałem szkło, handlowałem dolarami (nielegalnie), na Boże Narodzenie wiązałem ludziom choinki sznurkiem na bazarze, pracowałem na czarno za granicą, szmuglowałem bawełniane gacie z Meksyku w czasach, kiedy w Polsce to był towar trudno dostępny... No, pracowało się tu i tam. Przed maturą filmowałem wesela i komunie... Organizowałem dyskoteki...Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.