Forum: Czy ktoś wspołpracuje z firmą Mila Media? 1475
Musisz dorzucic komputer, ewentualnie drukarka i skaner (wg mnie warto).To powinno sie zamknąć w 1500 zł. Zostaje zabudowa i lokal. Zabudowę, to trudno wycenić, bo to zależy od miejsca. No i działalność. Z drobiazgów to jest jeszcze instalacja programu bankowego, to w Milamedia kosztuje teraz 100 zł (ma ktoś taniej ?). Powinno się wszystko zamknąć w tych pieniądzach.
Jaki bank szuka takiej współpracy ? I który oddział, bo to też ważne? Może warto się zainteresować.
Trudno z nimi podjądz współpracę
w takiej placówce są dostępne wszystkie usługi oferowane przez całą firmę???
Poczytaj Chwast (08.07.2004 - 81.15.254.29)z "Mieszka". Ja myślę dokładnie tak samo, a współpraca z firmą bezfranszyzową daje wg mnie zdecydowanie większe możliwości (Chwast też to przyznał). Podstawa to dobra lokalizacja punktu, i trochę pomysł na dotarcie i przekonanie klienta. Ze wzgledu na lokal jeszcze niekiedy niestety trzeba troche poczekac.
z programu „BILON” i przeprowadzeniu wdrożenia, „Użytkownik programu” zobowiązuje się do zaniechania podejmowania współpracy z firmami konkurencyjnymi w stosunku do „Właściciela programu”" Kara w przypdaku naruszenia takiego obowiązku wynosi - bagatela - 50.000zł!!! Trzy lata to trochę dużo, a w umowie nie ma ani słowa o mozliwości rozwiązania jej za porozumieniem stron. Cóż, może się czepiam, ale wiązanie się na 3 lata i do tego płacąc całkiem nie mała kasę (prawie 6tys.)za przystąpienie do umowy do chyba trochę przesadzone!!! Jak myślicie?
Zastanawiam się mocno nad ofertą Milamedia ale po komentarzach prezentowanych na tej stronie mam pewne obawy, np umowa, z której wynika że przez 3 lata nie można podjąć działalności konkurencyjnej bo jak nie to kara 50.000 zł?! jakie są warunki rozwiązania umowy jeżeli biznes nie wypali? Mieszkam w mieście pow. 50 tys. mieszkańców (konkurencja: Mieszko, Grosik, Złotóweczka i jeszcze jeden) plus 10 banków. Wydaje mi się że kluczową rolę odgrywa tu termin realizowania przelewów i oczywiście prowizja ( Millenium mam pod nosem). Jeżeli nie ma franchisib\ngu to co? Umowa partnerska? Jak to działa? Proszę doradzcie coś (chodzi mi o tych którzy już współpracują z Grupą Inkaso)
Mam oferte od sieci handlowej zlokalizowanej na południu polski na prowadzenie punktow kasowych w ich sklepach (około 10 do 15 punktow), mam doświadczenie w ubezpieczeniach i pośrednictwie kredytowym. Poszukuje teraz firmy z ktora taka wspolprace można zawiązac. Bardzo proszę wszystkich o informacje na temat z kim i na jakich warunkach warto podjąć wspolprace. Mój nr. GG 247049 oraz wiadomości na forum.
Pozdrowionka :)
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.